Най -точният хороскоп за 23 март

Астро
06:32 - 23 Март 2022
3140
Най-точният хороскоп за 23 март

На 23 март Луната вече е в огнения знак Стрелец, където ще транзитира до 23:54 часа на 24 март. През тези два дни тя ни вдъхновява, настройва ни авантюристично и оптимистично.

Настроението е приповдигнато, а целите високи. Но дали са реализуеми, това е друг въпрос. Много е важно да не се прекалява с оптимизма и да не си вярваме твърде много. Както се казва, „да не тръгваме на пазар с голямата кошница“, а да мислим по-трезво. Общуването при Луна в Стрелец е по-леко и ако не действаме прибързано и рисково, имаме всички шансове за много добри резултати.

Стрелецът умее да вижда глобалната картина, но му убягват някои детайли, което може да доведе до грешни действия с бъдещи последствия.

Днес Луната в Стрелец образува хармоничен аспект първо със Слънцето в Овен, а във вечерните часове и с Венера, Марс и Сатурн във Водолей.

Този ден може да бъде доста ползотворен за решаването на важни държавни и международни въпроси. У нас на дневен ред ще са по-важни теми, свързани със законите и законността, енергетиката, вносът и износът на стоки, международното сътрудничество, финансирането на проекти, други финансови въпроси и партньорски взаимоотношения.

През нощта срещу 24 март Луната вече активира дисхармоничен аспект с Юпитер в Риби. Повишена е опасността от рисковани действия. Младите хора да избягват гонки с автомобили през нощта. Съществува опасност и от инциденти с влакове, пожари или експлозии при Луна в огнен знак.

23 март е най-ползотворен и на успехи могат да разчитат родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни, Водолей и онези представители на първа декада от знака Стрелец, чието Слънце в рождения хороскоп има само хармонични аспекти от другите планети.

Чувствате се енергични, ентусиазирани и пламенни. Подхождате към хората с усмивка и почтеност.

Готови сте да защитите по-слабите и онеправданите. Щедро се раздавате и заразявате околните с доброто си настроение и силна вяра. С лекота ще постигате желаното, ще се радвате на успешни изяви и резултати от работата си. Много добър ден за спорт, състезания, организиране и провеждане на концерти и олимпиади, за реклама и взаимодействие с местни бизнес или с чуждестранни партньори, за срещи с приятели, за капиталовложения и други покупки – техника, автомобил, мебели, битови уреди и т.н.

По-трудно ще контролират днес своите емоции родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец (само онези от вас, чието Слънце образува предизвикателни аспекти с други планети в личния хороскоп) и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Може на моменти да сте твърде прибързани, емоционални, самоуверени и склонни към риск. Днес това не е препоръчително за вас, ако искате да избегнете сериозни грешки в действията си, неприятности със закона или конфликти с околните.

Изисква се да бъдете по-търпеливи и умерени в общуването и в действията.

Внимателно работете със запалими и избухливи вещества. Късните вечерни и нощни часове са по-опасни за пожари и инциденти. Бъдете здрави!