Най-точният хороскоп за 23 ноември

Астро
06:54 - 23 Ноември 2021
2568
Най-точният хороскоп за 23 ноември

На 23 ноември Луната продължава транзита си през водния знак Рак и ни подтиква да се вглеждаме повече в себе си, за да достигнем до най-дълбоките кътчета в нашето съзнание. Възползвайте се от транзита на Луната в Рак, за да осъзнаете най-съкровените си желания и нужди. Нейната сила е в интуицията и емпатията, в загрижеността към хората и особено към семейството / родината. Склонни сме да реагираме твърде емоционално, да правим преценки и вземаме решенията си на база чувства, а не на логика. Слушайте гласът на сърцето си, но не бива да се прекалява със самосъжалението и да приемаме твърде лично всяко чуждо изказване или действие. На този ден тя образува голям воден тригон (много позитивна конфигурация) с Марс в Скорпион и Нептун в Риби, а заедно с това и хармоничен аспект към Уран в Телец. Единственият неблагоприятен аспект на Луната е с Венера в Козирог. Денят е много подходящ за разрешаването на важни вътрешно-политически, социално-здравни, спортни, религиозни, енергийни въпроси, както и въпроси свързани с работата на военните, полицията и прокуратурата относно престъпността и сигурността в страната ни. Неподходящ е за разрешаване на финансови и юридически въпроси, капиталовложения и всякакви скъпи покупки, за изясняване на взаимоотношения с партньори или опоненти, за сътрудничество и създаване на бъдещи партньорства. В здравословен план са уязвими храносмилателната система и психиката.

Неподходящ е денят за операции на стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези и отстраняването на туморни образувания.

В личен план денят е по-неблагоприятен за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Силната ви чувствителност и необходимост от обич, топлота и хармония в отношенията може да предизвика тъга и разочарование при някои от вас, поради липсата на разбиране и желание за споделяне от страна на околните. Ще се чувствате по-скоро недостатъчно обичани и оценени, дори и на практика да не е точно така. За вас денят не е добър за разрешаване на партньорски взаимоотношения и създаване на нови такива. Възможни са трудности от финансово естество или загуба на пари / ценности. Предпазвайте се от кражби и измами. Не се препоръчват пътуване по вода, употреба на алкохол, покупка на недвижим имот или преместване в нов дом. Ограничете месото и месните продукти, твърде мазните и пържени храни. Денят е успешен и много по-позитивен за родените под знаците и най-вече през втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Силната ви чувствителност и усет към хората, вашата състрадателност и умение да изслушвате ще ви помагат да улавяте и най-тънките, дори неизказаните им думи и чувства. Вашата съобразителност и готовност да се отзовете на някого на помощ, да го защитите, да му вдъхнете сили и увереност ще бъдат оценени и ще ви донесат само ползи. Добър ден за зачеване, подпомагане на социално слаби и болни хора, разкриване на тайни и мистерии, работа с психолог, кулинарни и творчески занимания, семейни разговори, романтични срещи, спорт, медитация и други духовни практики. Бъдете здрави!