Най - точният хороскоп за 23 януари

Астро
06:34 - 23 Януари 2022
2759
Най - точният хороскоп за 23 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 23 януари Луната е в знака на баланса, красотата, любовта, изкуството, партньорството, справедливостта – Везни, където ще бъде до 05:57 часа българско време на 25 януари. През следващите два дни и половина тя ще ни подтиква към сътрудничество и партниране, желанието ни за хармония и любов.

Ще ни привличат красивите неща, изкуството и стойностните хора. Венера, като управителка на този знак, има силна връзка и с финансовите въпроси. Луната във Везни ни дава възможност за подобряване на взаимоотношения с бизнес или интимни партньори, за постигане на съгласие по важни въпроси и разрешаване на финансови дела, засилва творческите ни заложби.

Преценките ни са много по-обективни. В общуването сме по-дипломатични. Склонни сме да изслушваме, да споделяме и проявяваме повече разбиране. На този ден Луната във Везни е в хармоничен аспект със Слънцето и ретроградния Меркурий във Водолей, но е в дисхармоничен аспект с ретроградната Венера в Козирог.

Неделният ден е подходящ за пътувания, срещи и разговори с близки роднини и приятели, интимни романтични срещи, разходки сред природата, обществени мероприятия свързани с изкуство и култура.

В световен план звездите повишават опасността от кражби на пари и ценности, напрежение между държави, скандали в политическите среди за финансови злоупотреби или секс скандали в средите на изкуството и управлението.

По-неблагоприятен се очертава денят за родените през първа и втора декада на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Ако сте семейни или имате постоянна връзка избягвайте флиртове, за да не нараните партньора си или да пострада имиджа ви в обществото, ако сте обществена личност.

Възможни са прояви на ревност и конфликти. Бъдете внимателни и с парите или други ценности, предпазвайте се от кражби и измами. Ако сте извън дома си през почивните дни, вземете превантивни мерки срещу обири. Ретроградната Венера е неблагоприятна за сключване на брак и нови връзки, а денят и за изясняване на взаимоотношения.

Емоциите ви са нестабилни и може да се чувствате недостатъчно обичани или ценени. Денят е наситен с повече положителни преживявания и хармония в отношенията за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще срещате стари познати и приятели, ще се радвате на топлота и разбирателство с околните, ще се забавлявате и ще имате много поводи за радост в неделния ден.

Чудесен ден за романтични срещи, творчески занимания, семейни празници, разкрасяващи процедури, излети сред природата и за всякакви други неща, които ви носят радост и внасят спокойствие в душата ви. Бъдете здрави!