Най-точният хороскоп за 23 юли

Астро
07:13 - 23 Юли 2021
8020
Най-точният хороскоп за 23 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 23 юли Луната продължава транзита си през земния знак Козирог. На този ден тя образува хармоничен аспект с Нептун в Риби и е в съвпад с Плутон в Козирог. Тъй като на 24 юли е Пълнолуние, енергията ни е в своя максимум. Обикновено Козирог е по-сдържан емоционално, но съвпадът на Луната с Плутон действа подобно на Луна в знака Скорпион. Това означава, че емоциите ни на този ден няма да са така сдържани, а напротив, много от нас ще са склонни към избухване, конфликти, манипулативни действия, физическа агресия.

Важно е да използваме градивно тази трудна за овладяване енергия и да се стремим към трансформация и обновление.

Денят е подходящ за изчистване, подреждане и изхвърляне на стари, ненужни вещи или на хора, които задържат развитието ни и ни оказват негативно влияние. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни въпроси, свързани с живота и здравето на възрастните и болни хора, пенсионното осигуряване, енергетиката, държавното управление, злоупотреби с власт, престъпността, работата на прокуратурата и т.н. В световен план е повишена опасността от природни катаклизми, срутване на земни маси или части от сгради, атентати, тежки престъпления, аварии с тръбопроводи; инциденти на строителни обекти, в мина, в метро, в планината и други. Следващите 2-3 дни са неблагоприятни за операции, с изключение на животоспасяващите. Възможни са усложнения, кръвоизливи, по-бавно и трудно възстановяване в следоперативния период.

В личен план денят е по-ефективен, макар и не толкова спокоен, за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Разчитайте на силната си интуиция и добрата ви концентрация в работата. Вие ще успявате да използвате по по-положителен начин силната енергия на Плутон. Много добър ден за научно-изследователска работа, открития в археологията, генетични изследвания, разкриване на престъпления, медитация, психотерапия, уреждане на наследства или банкови въпроси.

В общуването си с хората ще усещате техните чувства и с лекота ще предвиждате бъдещите им ходове.

Денят е по-неблагоприятен за представителите на трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Луната и Плутон създават предпоставка за психо-емоционални кризи, засилване на подсъзнателните страхове, изблици на гняв, склонност към агресия и манипулации, особено при по-лабилните емоционално и болните с психични заболявания. Препоръчително е да се избягва употребата на наркотици и алкохол, както и шумни непознати компании. Предпазвайте се от травми, инциденти, неприятности с контролни органи или престъпни лица. Подсигурете си спокойна среда и по възможност уединение, поне в извън работно време. Бъдете здрави!