Най-точният хороскоп за 23 юли

Астро
06:27 - 23 Юли 2022
2874
Най-точният хороскоп за 23 юли

От 02:45 до 08:11 часа на 23 юли Луната в Телец е „без курс“ и в 08:12 часа тя преминава в подвижните Близнаци, където ще бъде до 20:54 часа на 25 юли. Най-после малко въздух!

През следващите три дни ще реагираме и действаме малко или повече като типичните Близнаци. Дори и да не сте от най-общителните хора, в такива дни общуваме много по-леко. По-адаптивни сме и променливи спрямо ситуацията и хората около нас. По-бързо усвояваме всяка информация, мислим логично, стремим се към споделяне на мисли и идеи.

Проблемът при Близнаци е, че са винаги неспокойни. Като въздушен знак имат много идеи и планове, което често ги разконцентрира и се лутат в различни посоки, сменявайки настроението и мнението си по няколко пъти на ден. Ако съумеем да проявяваме повече постоянство, днес можем да постигнем много добри резултати – звездите днес са добре подредени като цяло.

Луната в Близнаци е в хармоничен аспект със Слънцето и Меркурий в Лъв, както и с Юпитер в Овен. Денят е много благоприятен за обучение и всякакви интелектуални занимания, обмен на информация, изразяване на мнение, преговори, търговия, научно-изследователска и рекламна дейност, пътувания, срещи и забавления с приятели или роднини.

Добър ден също за организиране и провеждане на състезания с автомобили или автомобилни изложения, концерти на открито, олимпиади и конкурси, интервюта за работа и т.н. В здравословен план са уязвими нервната и дихателната системи.

В личен план съботният ден е най-благоприятен за родените през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни, Водолей и за онези представители на знака Близнаци от първа декада, чието рождено Слънце в личния хороскоп е хармонично разположено и аспектирано от останалите планети. Енергията ви е стабилна – чувствате се енергични и позитивно настроени.

Общуването е леко и приятно. Изпитвате силна необходимост от движение и разнообразие, да разговаряте с хората, да обменяте идеи помежду си, да се забавлявате. Луната в Близнаци не е благоприятна за сериозни взаимоотношения и дълбоки чувства, нито е склонна да драматизира.

Въпреки, че днес тя не образува дисхармонични аспекти с останалите планети, тя е в неблагоприятен аспект към Слънцето на родените предимно през първа декада на Близнаци с неблагоприятно аспектирано по рождение Слънце, за Дева, Стрелец и Риби.

В по-малка степен влиянието й е неблагоприятно и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Енергията е по-променлива и нестабилна. Може да чувствате емоционално напрежение, настроението да е променливо, а действията – прибързани и хаотични.

При такива дисхармонични аспекти звездите повишават опасността от прекомерно говорене и спорове. Добре преценявайте пред кого и какво да говорите, бъдете по-постоянни в мнението си. Шофирайте по-внимателно (Близнаци управляват и транспорта), не се разсейвайте, ако сте зад волана. Разходките на чист въздух ще ви се отразят добре. Бъдете здрави!