Най-точният хороскоп за 24 април

Актуални новини
07:48 - 24 Април 2021
2409
Най-точният хороскоп за 24 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В съботния ден Луната продължава своето пътешествие през знака Дева. На този ден тя отново поднася щедро своята звездна хармония за някои от хората, образувайки благоприятен аспект с Плутон в Козирог. Днес денят също е зареден с по-положителна енергия и ни дава възможност да градим конструктивно и да берем плодовете на своя труд. Днес е Лазаровден, символ на здраве и дълголетие.

Време е за празнуване и лазаруване.

Къща, която е посетена от лазарки, е благословена и щастлива. Да са здрави и честити всички именици! Денят е благоприятен както за забавления и празнуване, така и за излети, почистване и подреждане на дома, засаждане и пресаждане на растения, за всякакви оздравителни и възстановителни процедури. Този ден е най-положителен за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Енергията ви е стабилна, което ще се отразява положително както в емоционален, така и във физически план. Ще се разбирате с лекота с хората в обкръжението си, ще се чувствате енергични и издръжливи. Близките ще стоплят сърцата ви със своята загриженост и подкрепа, от която човек винаги се нуждае дълбоко в душата си.

Луната в Дева образува в съботния ден и един предизвикателен аспект – опозиция с Нептун в Риби. Те ще оказват по-дисхармонично влияние в емоционален план на родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Някои от вас ще се чувстват неудовлетворени, меланхолично настроени, тъжни или самотни. Възможно е и засилване на страхове. Предизвикателният аспект на Луната (чувствата и емоциите) с Нептун (психиката, душевността) оказва силно влияние върху психиката и чувствата ни. Понижава концентрацията и в такива дни сме по-разсеяни и склонни да преживяваме много по-дълбоко всичко. Предпазвайте се от измами, кражби, алергични прояви, интоксикации. Избягвайте къпане в обществени басейни и вани / джакузита поради възможността от гъбични инфекции. Ако през почивните дни сте извън дома си, вземете превантивни мерки срещу обири. В световен план е повишена опасността от газови експлозии, транспортни инциденти, наводнения, екологични замърсявания с токсични вещества и други. Избягвайте шофиране в нетрезво състояние или след употреба на наркотици. Добре подбирайте хранителните продукти – да бъдат с добро качество, в срок на годност и здравословни. "От 13:50 до 19:06 часа Луната е „без курс“ – не взимайте важни решения за бъдещето и не вършете нищо важно. Тези часове са подходящи единствено за рутинна работа и за „нищопревене“. "

На този ден Марс сменява своя знак – от Близнаци преминава в емоционалния чувствителен знак Рак, където ще бъде до 11 юни включително.

Марс е планета, представяща начина ни действие и от бъбривостта на Близнаци тя ще ни обърне вече към семейството, дома, сигурността на семейството и нашите близки. Марс в Рак не е в добра позиция, тъй като хората вече не са така инициативни и активни. Ракът е много активен само, ако той или някой от близките му е застрашен по някакъв начин. Приема критиката като заплаха и дава всичко от себе си, за да се защити. Той е силно загрижен за тях и е време да се обърнем към себе си и своите нужди. Периодът 24.04 – 11.06.2021 год. ще е много динамичен и изпълнен с предизвикателства за родените под знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Но ще внесе повече спокойствие и ще дава възможност за успехи на родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. В световен аспект най-силно и неблагоприятно ще бъде влиянието на Марс в Рак от края на месец май до 11 юни. Създава предпоставка за наводнения, екологични катастрофи, инциденти с плавателни съдове, атентати, военни действия и природни катаклизми. Очакват ни на 26 май пълно лунно затъмнение, а на 10 юни слънчево затъмнение, които допълнително ще нажежат енергиите и обстановката. Бъдете здрави!