Най -точният хороскоп за 24 април

Астро
06:35 - 24 Април 2022
2357
Най-точният хороскоп за 24 април

Христос воскресе! На този най-голям християнски празник, когато празнуваме Възкресението Христово, желая на читателите и на почитателите на астрологията преди всичко здраве, мир и любов в сърцата!

Днес Луната продължава транзита си през знака Водолей. За съжаление Луната на този ден образува доста стресови аспекти – квадратура със собствения си управител Уран (в Телец), през нощта срещу 25 април съвпада със Сатурн и заедно образуват неблагоприятен аспект с Меркурий в Телец. В световен план тези предизвикателни звездни аспекти създават предпоставка за сериозно напрежение и конфликти, атентати и прояви на агресия, природни бедствия, аварии и катастрофи.

Емоционално много хора ще са силно възбудими и напрегнати. Това повишава опасността от сбивания и наранявания. Днес не е ден за каквато и да било работа, още по-малко за работа с електричество и кабели. Подсигурете си спокойна атмосфера, ограничете контактите с хора, които ви натоварват и изнервят.

Денят е труден за комуникации и не е подходящ за изясняване на взаимоотношения.

Препоръчително е властите на този ден да вземат превантивни мерки за сигурността по пътищата, по границите ни и срещу прояви на агресия. Днес не е добър ден за пътувания на дълъг път. Бъдете изключително внимателни и в планините. Възможно е усилване на вятъра, гръмотевични бури и градушки на места.

Този ден е по-критичен и неблагоприятен за родените през втора и през нощта за трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Повишена е опасността от сериозни конфликти, сбивания и наранявания, токови удари, катастрофи, неприятности с контролни органи, удари от мълнии (включително и за животни), пожари и всякакви други инциденти.

В здравословен план са уязвими хората със сърдечно-съдови и неврологични заболявания. Не прекалявайте с алкохола и количествата храна, особено с яйцата. Ако не е наложително, не пътувайте никъде днес и бъдете по-уединени. Денят е подходящ за интелектуални занимания, игри и забавления.

Този ден е по-благоприятен и хармоничен в емоционален план за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Но това е обща прогноза, изготвена само на база слънчево-лунен принцип.

Може и някой от вас да има рождени планети в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. Затова апелът ми за по-високо съзнание и внимание е към всички хора. Бъдете наблюдателни и ако забележите нещо съмнително и опасно, веднага сигнализирайте органите на реда. Желая ви Светли Великденски празници! Бъдете здрави!