Най-точният хороскоп за 24 август

Астро
06:48 - 24 Август 2021
1831
Най-точният хороскоп за 24 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 24 август Луната продължава своя транзит през знака Риби. На този ден все още е в съвпад с Нептун в Риби и в предизвикателен аспект с Меркурий и Марс в Дева. Затова тяхното влияние и днес е много силно, особено в световен план. Водната Луна в съчетание с водната планета Нептун в Риби засилват възможността за сериозни наводнения и бури по света, инциденти с плавателни съдове, екологични катастрофи, етнически проблеми. Меркурий и Марс в Дева, които са в опозиция към Луната и Нептун допълнително засилват звездното напрежение и влияние като сериозно се отразяват на средствата за комуникация, транспорта, придвижването, електричеството, водоснабдяването и т.н.

В публичното пространство продължават интригите, конфликтите, кражбите и измамите.

Този ден също не е подходящ за подписване на важни договори, за преговори, поставяне на ваксини и упойки. Всички сме много по-чувствителни и раними, силно зависими от настроенията на хората в обкръжението ни. Пълнолунието във Водолей в съвпад с Юпитер, както всички научихме, доведе до два инцидента с влакове у нас до момента. Дано няма повече такива. По-лабилните психически и емоционално хора да избягват по възможност стрес. Най-доброто, което може да правим, е да бъдем в спокойна и хармонична среда, да се занимаваме с творчески дейности и хобита, с медитация. Не позволявайте да ви завладяват страхове и негативни мисли. Всичко тайно и незримо за очите привлича интереса ни. Нуждаем се от „духовна храна“.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. И днес са възможни междуличностни конфликти, разочарования, интриги, кражби, измами, интоксикации, инфекции, самоубийства и т.н. Избягвайте пътуване по вода, употреба на алкохол и опиати, нощно шофиране. Работете внимателно с информация и документация. Опасността от грешки, изгубване / кражба на документи (багаж, пратки, ключове, автомобил също), хакерски атаки, заспиване зад волана е повишена. Луната и Нептун в Риби предразполагат към разсеяност и обърквания, включително и емоционални. Предпазвайте се от измами, кражби и интриги. Луната и Нептун образуват днес хармоничен аспект с Плутон в Козирог и ще дават своята подкрепа на родените през трета декада на Телец, Рак Скорпион и Козирог.

Ще получавате нужната финансова и емоционална подкрепа.

Много бързо и лесно ще усещате фалша у хората, затова разчитайте на интуицията си. Можете да разрешите успешно важни финансови и наследствени въпроси. Силен ден за работещите в сферата на полицията, пожарната, банките, застрахователните дружества, политиката, медицината, тайните служби, творците и т.н. По-важните дела свършете до обяд, тъй като от 12:12 до 21:57 часа Луната е „без курс“. Втората половина на деня не е подходяща за взимане на решения, подписване на договори, нови начинания и рисковани действия. За постигането на вътрешна хармония и емоционално равновесие е препоръчително да сме по-изолирани и смирени, вглъбени повече в себе си, но и да си помагаме взаимно при нужда. Слушайте тиха приятна музика, танцувайте. Ще ви се отразят добре вана с успокояващи аромати или масаж с благовонни масла, романтична вечеря на свещи с любим човек. В 21:58 часа Луната навлиза в огнения знак Овен и през следващите два дни и половина ще сме много по-енергични и дейни. Бъдете здрави!