Най -точният хороскоп за 24 февруари

Астро
05:09 - 24 Февруари 2022
2531
Най -точният хороскоп за 24 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 24 февруари Луната продължава транзита си през огнения знак Стрелец. Днес тя образува дисхармоничен аспект с Юпитер в Риби, а в нощните часове срещу 25 февруари и с Нептун в Риби. Хармоничен аспект Луната има с Меркурий във Водолей. Това, за което днес трябва да внимаваме, е да не предприемаме рискове и да не прекаляваме в нищо. Юпитер разширява и увеличава, а неблагоприяният аспект с Луната ще повиши силно чувствителността и емоционалността при някои хора.

От това може да последват и по-невъздържани реакции и рисковани действия.

Днес това не е препоръчително. Юпитер е планета на късмета и успеха, но при такива аспекти ни подтиква към риск и неблагоразумни постъпки, които от своя страна ни създадат неприятни преживявания, проблеми със закона, морално-етични конфликти. Този ден не е благоприятен за разрешаване на междуличностни и международни конфликти, за поставяне на ваксини и упойки. Препоръчително е да се избягва прием на алкохол, енергийни напитки, наркотични вещества.

В здравословен план е уязвимо кръвообращението и функцията на черния дроб. Денят е подходящ за провеждане на лунната диета и изчистване на токсините от организма.

24 февруари е по-неблагоприятен ден в емоционален и физически аспект за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада.

Бъдете по-деликатни в общуването с хората, контролирайте емоциите и реакциите си, спазвайте правилата и законите, не прекалявайте в нищо. Избягвайте пътуване на дълъг път и особено с влак.

Днес също е висока опасността от пожари, експлозии и стрелби. Денят е най-благоприятен за родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Хармоничният аспект на Луната с Меркурий ще подпомага контактите ви с хората и общуването с тях. Бързо и лесно ще възприемате информация и нови знания.

Добър ден за работа с информация и документация, за бизнес преговори и търговски сделки, за взаимодействие с чуждестранни партньори, разговори с високопоставени лица, подписване на договори, пътувания, срещи с приятели или роднини, обучение, научно-изследователска работа. Не на последно място денят за вас е много подходящ също за творчески и спортни занимания, за посещение на културни мероприятия. Бъдете здрави!