Най-точният хороскоп за 24 март

Актуални новини
07:33 - 24 Март 2021
3307
Най-точният хороскоп за 24 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 24 март Луната транзитира през огнения знак Лъв, където ще бъде до 05:25 часа на 26 март. Когато Луната е в този знак, ние малко или повече сме по-сърдечни и усмихнати, по-щедри към хората и общуването е по-искрено.

Привлича ни всичко бляскаво и луксозно.

Стремим се да бъдем забелязани, да сме в центъра на вниманието. Изпълнени сме с енергия и оптимизъм, с желание за любов и признание. Дните са благоприятни за срещи и разговори с високо поставени и влиятелни хора, за придобиване на повече авторитет и власт, за покупка на луксозни стоки и бижута, подаръци на любими хора, спортуване, любов и забавления, организиране на почивки и отпуски, творческа работа и т.н. Децата и любовта стават приоритет. Проблемите, които могат да възникнат при някои хора, са спорове и конфликти поради силното желание за повече власт и проява на прекалено честолюбие, самоувереност, надменност и драматизиране в отношенията. В здравословен план е уязвима сърдечно-съдовата система, поради което дните не са благоприятни за операции на сърце и е препоръчително да се щади сърцето в емоционален и физически план. В световен план е повишена опасността от пожари, взривове, токови удари, прекъсване на електричеството и на други средства за комуникация, технически аварии, протести и прояви на насилие.

На 24 март Луната в Лъв образува хармоничен аспект със Слънцето и Венера в Овен, както и с Марс в Близнаци. Този ден е най-успешен и ползотворен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Освен енергични и ентусиазирани, болшинството от вас ще изпитват силна необходимост от любов и топлота в отношенията с близките и любими хора.

И самите вие ще събуждате интересът в другите към себе си със своята сърдечност, слънчева усмивка и щедрост.

Ще се радвате на успехи и постижения в кариерата, на ползотворни контакти и преговори в бизнеса, на нови и интересни запознанства, на подкрепа от страна на хората. Ще придобивате по естествен начин повече власт и уважение. На този ден Луната образува и дисхармонични аспекти – в сутрешните часове с Уран в Телец, а по-късно и със Сатурн във Водолей. Тези звездни разположения ще внесат повече напрежение в ежедневието при родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Рак, Дева, Козирог и Риби от първите две декади. Възможни са неприятни обрати и изненади, трудности и ограничения в работата, конфликти с началници или роднини, проблеми с контролни органи, грижи около родител или друг възрастен роднина. Но най-важното е да се предпазвате от травми и инциденти на този ден. Всичко друго може да се разреши с повече желание и емоционален самоконтрол. Бъдете здрави, раздавайте повече любов и щедрост!