Най -точният хороскоп за 24 март

Астро
06:21 - 24 Март 2022
3021
Най -точният хороскоп за 24 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 24 март Луната продължава своето пътешествие през знака Стрелец. На този ден тя все още е в дисхармоничен аспект с Юпитер, а образува такъв и с Меркурий и Нептун в Риби. Хармоничен аспект Луната образува със Сатурн във Водолей. Денят е подходящ за планиране на дългосрочни цели и бъдещи проекти, за взаимодействие между и с институции, за организационна и хуманитарна дейност, научни изследвания, за разрешаване на важни държавни въпроси.

От една страна Луната задвижва и международните въпроси, но от друга дисхармоничният й аспект с Юпитер, Меркурий и Нептун ги затруднява и повишава напрежението във взаимоотношенията с чуждестранни партньори и опоненти. Амбициите и изискванията могат да са твърде завишени, а това от своя страна да затрудни възможността за постигане на някакви бизнес или дипломатически преговори.

Много хора днес ще реагират твърде емоционално и ще са склонни да предприемат рисковани ходове, да преминават всякакви граници както буквално, така и в отношенията си с хората.

Повишена е опасността от интриги, измами, разпространение на фалшиви новини, кражби и фалшификация на документи, интриги и конфликти между хора от сферата на закона.

В световен план са възможни активни военни действия, етнически конфликти, проблеми с бежанци, пожари, експлозии (включително газови), проблеми с горивата и т.н. От 14:59 до 23:54 часа Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от часове тя не образува с другите планети мажорни (главни) аспекти и се подготвя за смяна на знака. В 23:55 часа преминава в земния знак Козирог, където ще бъде до 02:55 часа на 27 март.

24 март е благоприятен ден за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни, Водолей. Днес също сте заредени с енергия и по-ентусиазирани. Можете да разчитате на подкрепа при необходимост от по-висшестоящи или просто по-авторитетни за вас хора.

По-отговорни и организирани сте, което ще ви помага по пътя към успеха. Добър ден за вас за дългосрочно планиране, интелектуални дейности и проучвания, взаимодействие с разни институции или с чуждестранни партньори, организационна работа, реклама, преподаване, обучение, разрешаване на юридически въпроси и други.

По-дисхармоничен и емоционално натоварен ще бъде денят за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Контролирайте емоциите си и не си изпускайте нервите, за да не си навредите допълнително. Някои от вас ще са по-разсеяни и ще допускат грешки, ще изгубват вещи или документи.

Други ще са твърде доверчиви, а трети (в зависимост от културата и възпитанието) ще са склонни да лъжат, крадат, да създават интриги или да заговорничат тайно. Предпазвайте се от интриги и задкулисни действия, измами, кражби, алергични прояви, пожари или експлозии. Днес не е добър денят за вас за поставяне на ваксини, упойки и други силни медикаменти, за уреждане на документи или юридически въпроси, за изразяване на мнение, явяване на изпити или интервю за работа.

Ограничете консумацията на мазнини и алкохол, не употребявайте наркотични вещества. Препоръчително е днес по-важните задачи, преговори, подписване на договори, провеждане на делови срещи и взимането на решения да бъдат свършени преди 14:58 часа. Бъдете здрави!