Най-точният хороскоп за 24 ноември

Астро
06:08 - 24 Ноември 2021
3710
Най-точният хороскоп за 24 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

И на 24 ноември Луната транзитира през знака Рак. В ранните часове на деня тя образува неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, а от 07:46 до 17:58 часа тя е „без курс“. Препоръчително е да се избягва шофиране на дълъг път, ако не сте се наспали добре или сте консумирали до късно алкохол. Бъдете по-внимателни за инциденти. Когато Луната е „без курс“ тя не образува никакви мажорни (главни) аспекти с останалите планети от Слънчевата система и й предстои смяна на знака в 17:59 часа. В такива часове сме по-разсеяни и объркани, включително емоционално. Склонни сме към грешки и неправилни преценки. Денят е неподходящ за стартиране на нови начинания или взаимоотношения, за взимане на важни решения, подписване на договори и споразумения, скъпи покупки и големи капиталовложения. Всичко, което се започва при Луна „без курс“ няма никакъв шанс за успех и развитие. Денят е подходящ единствено за довършване на започнати начинания на по-ранен етап и за ежедневните ни рутинни дейности. В 17:59 часа Луната преминава в огнения знак Лъв, където ще бъде до 04:12 часа на 27 ноември. При транзит на Луната през този знак се повишава желанието ни за заемане на лидерски позиции, стремим се да бъдем в центъра на вниманието, привлича ни всичко бляскаво и луксозно. В световен план през следващите два дни и половина е повишена опасността от пожари, експлозии, изгаряния. В здравословен план е уязвима сърдечно-съдовата система и не е подходящо да се извършват сърдечни операции, с изключение на животоспасяващи.

В личен план денят е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Стремете се да бъдете по-концентрирани, за да избегнете грешки на работното място. Някои от вас може да изпитват на моменти несигурност, обърканост, да забравят, по-трудно да възприеман, да срещат неразбиране от страна на околните. При по-чувствителните хора може да се появи и световъртеж. Не се натоварвайте физически и емоционално. Предпазвайте се от травми и инциденти, поради разсеяност. В такива часове често пропадат уговорени срещи и делата не завършват както сме очаквали, изгубваме вещи, изчезват хора или домашни любимци. Енергията на водната Луна в Рак, макар и „без курс“, има по-благоприятно влияние върху чувствата и настроението при родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Препоръките за Луна „без курс“, обаче, са валидни за всички ни. Отложете за следващ, по-благоприятен ден важните срещи и задачи, ако искате да се развият и ви донесат успех. В часовете след 17:59 часа Луната в Лъв образува хармонични аспекти със Слънцето и Меркурий, които вече са в знака Стрелец. Родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец ще чувстват прилив на енергия. Ще са настроени позитивно, ще общуват и изразяват чувствата си с лекота и ще се радват на прекрасни мигове в добра компания. По-внимателни в действията и взаимоотношенията с хората във вечерните часове трябва да бъдат родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Бъдете здрави!