Най-точният хороскоп за 24 октомври

Астро
06:08 - 24 Октомври 2021
2799
Най-точният хороскоп за 24 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В неделния ден, 24 октомври, Луната продължава транзита си през подвижните Близнаци. Днес са налице голяма палитра от планетни аспекти – Луната образува хармоничен аспект с Меркурий във Везни, а в късните часове на деня и с Юпитер във Водолей. Успоредно с това Луната образува и голям таоквадрат (двоен квадрат) с Венера в Стрелец и с Нептун в Риби. Денят като цяло е чудесен за всякакви забавления и развлечения, за по-лежерно общуване без емоционално натоварване и сериозни разговори, за пътувания, интелектуални разговори и занимания. По-неблагоприятни са вечерните и нощни часове, затова ако ви предстои връщане у дома от път, приберете се малко по-рано – до около 18 часа. Повишена е опасността от мъгли и хлъзгав път. Концентрацията може да е намалена, склонни сме към разсеяност и объркване. А не се знае дали няма да бъдем засечени неправилно от разсеян, пиян или дрогиран водач, което да провокира транспортни инциденти.

В световен план е повишена опасността от насилие над жени от ревност, инциденти по време на семейни празници, обири и кражби на пари и ценности, финансови измами, фалшиви новини и интриги.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през втора декада, с Асцендент и други планети между 10 и 20 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Не давайте поводи за ревност на партньора си. Предпазвайте се от кражби и измами. Не се качвайте на автомобила, ако сте употребили алкохол или наркотици. Денят не е подходящ за вас за изясняване или опити за подобряване на взаимоотношения, за обсъждане и разрешаване на финансови въпроси, за поставяне на ваксини, за прием на силни успокоителни медикаменти. Емоционално може да се чувствате неудовлетворени и неразбрани, да се засилят страховете. Уязвима е психиката при някои по-лабилни хора. Избягвайте къпането в обществени вани, джакузита или басейни, както и използването на химикали. Най-приятен и наситен с положителни емоции е денят за родените предимно през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Меркурий ви гарантира правилни преценки и начин на мислене, както и разбирателство с хората от обкръжението ви. А Юпитер ще ви одухотвори и гарантира по-широк поглед върху нещата, съответно и много по-приятни мигове, които ще оставят трайна следа в съзнанието ви. Чудесен ден за вас за пътувания, ползотворни контакти и придобиване на много ценни нови знания и информация, спортуване, излети, купони с приятели и всякакви други забавления. Бъдете здрави!