Най-точният хороскоп за 24 септември

Астро
06:36 - 24 Септември 2021
3818
Най-точният хороскоп за 24 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 24 септември Луната транзитира в земния знак Телец. Приоритетите на този ден са решаване на спешни финансови въпроси, стабилност, сигурност, реализиране на всякакви проекти, разгръщане на талантите ни, постигане на реални резултати. Телецът по природа е спокоен, търпелив, предпазлив и не обича да бърза или рискува. Днес обаче Луната в Телец съвпада с планетата на изненадите, обратите, технологиите и иновациите Уран и заедно са в неблагоприятен аспект към лошо поставената по знак Венера в Скорпион, като в сутрешните часове Луната все още е в предизвикателен аспект със Сатурн във Водолей. Това видоизменя тотално представата ни за спокойния Телец. Луната, която представя емоциите и реакциите ни и съвпадаща с Уран, планетата на новото и прогреса, но и на висшата нервна дейност ще наелектризират обстановката в обществото ни и в световен план. Те са белег за неочаквани събития и обрати, за спорове и конфликти в публичното пространство, за финансови трусове и загуби. Тъй като Уран има връзка с техниката и науката, може да възникнат сериозни технически и други аварии, прекъсване на електричеството, проблеми със средствата за комуникация (интернет, телефонни връзки и др.), хакерски атаки, авиационни и пътно-транспортни произшествия, усилване на вятъра в някои райони като са възможни и природни катаклизми – най-отдалечените планети Уран, Нептун и Плутон имат силна връзка с природните бедствия и разрушения. Денят е изключително неблагоприятен за големи капиталовложения и други скъпи покупки като техника, автомобили, телефони, недвижими имоти и други.

Този ден е неблагоприятен най-вече за родените през втора декада и с други рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Ще се чувствате нервни (дори без видима причина), а настроението е променливо. Избягвайте пътуване на дълъг път, излети във високите части на планините, работа с електричество или режещи машини, разрешаване на финансови въпроси. Звездите създават предпоставка за финансови загуби, кражби на пари и ценности, конфликти с хората от обкръжението ви, прояви на ревност в интимните връзки, неблагоприятно развитие при съдебни спорове, неочаквани обрати по важни за вас дела, токови удари, травми и инциденти. Денят е неподходящ за вас за всякакви оперативни интервенции и особено за вадене на долни зъби и сливици, естетически корекции, за всякакви други интервенции в областта на гърлото и долната челюст. Луната в Телец не образува хармонични аспекти с останалите планети, но нейният съвпад с Уран е в такъв аспект към рожденото Слънце на представителите на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби, особено на родените през втора декада. Денят за вас също може да е по-емоционален и напрегнат, но много по-ползотворен и успешен. За вас изненадите и обратите под въздействието на Уран ще са положителни (стига да нямате в хороскопа си други планети в Лъв, Скорпион и Водолей). Може да получите изненадващо ново предложение, да получите или спечелите пари, неочаквана подкрепа или друга придобивка. Чудесен ден за работещите в сферата на изкуството, културата, науката, техниката, политиката, в някаква организация или върху проекти. Близките ви и любими хора също ще ви изненадват с положителни новини и изблици на топли чувства. Бъдете здрави!