Най - точният хороскоп за 24 януари

Астро
06:36 - 24 Януари 2022
2749
Най - точният хороскоп за 24 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица Луната продължава транзита си през знака Везни. Днес тя също ще ни вдъхновява и балансира емоционално, но ще има и ниско еволюирали хора, които ще използват всякакви манипулативни средства за да раздадат „справедливост“, т.е. ще демонстрират силното си желание да има ред и законност, но с „тъмни“ мотиви.

Желанието за постигане на власт е много голямо. Луната на този ден е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, но и в предизвикателен към Плутон в Козирог – планетата на трансформацията, големите пари и власт засилва желанието за повече власт. Денят е подходящ за работа с и между институции, но употребата на манипулативни средства и натиск няма да доведе до нищо положително.

Днес можем да очакваме сериозни конфликти в съдебната власт, въпреки че Луната във Везни по принцип е миролюбива.

Но заради аспекта й с Плутон желанието на някои личности да се наложат над другите ще са толкова силни, че няма да могат да сдържат емоциите и гнева си. В световен план звездите повишават опасността също от конфликти и манипулиране на обществото, дипломатически скандали, прояви на насилие, протести, инциденти, природни катаклизми.

В здравословен план са уязвими бъбреците, хората с ендокринни заболявания. Препоръчително е да се ограничи консумацията на тестени и сладки храни.

Днешният ден е неблагоприятен за родените вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Склонни сте да реагирате доста по-емоционално и да рискувате, преценките ви са субективни.

Възможна е появата или засилване на подсъзнателните страхове. Някои хора ще имат и по-агресивно поведение, ще се стремят да налагат мнението си и да демонстрират власт.

Това не е правилният подход, ако искате да има положително развитие в делата ви и взаимоотношенията с околните да са хармонични. Стремете се да сдържате емоциите си, разговаряйте с хората спокойно.

Споделяйте мислите и чувствата си ясно, а мнението с аргументи без манипулативни средства. Не позволявайте също и другите да ви манипулират, защото и това е възможно. Този ден е много по-успешен и ефективен за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, тъй като благоприятният аспект на Луната със Сатурн, който се образува в нощните часове на 23 срещу 24 януари, е активен и днес през деня. Концентрацията и организацията ви са много добри.

Мислите задълбочено, общувате с хората спокойно. С вашите действия и поведение имате шанс да постигнете днес много добри резултати, да печелите уважението на колеги и подкрепата на висшестоящи лица. Във вечерните часове се отдайте на семейството, на интелектуални занимания или забавления с приятни за вас хора. Бъдете здрави!