Най-точният хороскоп за 24 юли

Астро
06:29 - 24 Юли 2022
3534
Най-точният хороскоп за 24 юли

В неделния ден Луната продължава транзита си през подвижния въздушен знак Близнаци. А с него продължава нашата ентусиазираност, както и силното желание за разнообразие и общуване.

Днешният ден също е по-благоприятен за разговори и преговори, особено през първата половина на деня, тъй като все още е активен хармоничният аспект на Луната с Меркурий в Лъв. Хармоничните аспекти между планетите дават възможност за по-лесно и успешно развитие по конкретни дела и взаимоотношения.

Както споменах и във вчерашния хороскоп, Луната в Близнаци не е подходяща за сериозни и задълбочени интимни отношения, защото в такива дни се нуждаем от повече свобода и забавления. Тя подтиква по-скоро към флирт, но без продължение на взаимоотношенията в дългосрочен план. Затова, днес се оставете на полъха на вятъра и се разтоварвайте на кой както му харесва. Добър ден за игри, спортуване, разходки на чист въздух, пътувания и срещи с близки или приятели, четене и писане, за занимания с хобита.

Избягвайте хора, които ви изнервят и са готови за всичко да спорят. Не правете дългосрочни планове, сега обмисляйте всякакви нови или стари идеи докато се избистрят в съзнанието ви. Не ги споделяйте с другите – в понеделник Луната е в неблагоприятен аспект с Нептун и тайните вече няма да са тайни.

24 юли е най-позитивен и приятен в емоционално отношение за родените вече през втора декада на Овен, Лъв, Везни, Водолей. Но да не забравяме, че Меркурий вече е в знака Лъв и може да оказва при някои хора с Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон знаците Телец, Лъв, Скорпион и / или Водолей в рождения си хороскоп по-различно и недотам позитивно влияние.

И то ще продължи поне до края на месеца и в първите 4-5 дни на август. Но поне днес Луната е разположена добре към Слънцето ви и ако възникнат някакви екстремни преживявания и трудности, то те са преодолими. Чудесен ден за семейни срещи и празници, за интелектуални дейности, дребни ремонти, купони с приятели и други.

Влиянието на Луната в Близнаци е по-дисхармонично за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада.

Близнаци е знак, управляван от планетата Меркурий, която е свързана с общуването, с начина на мислене и изразяване, с интелекта като цяло, с нервната система и дишането.

Затова днес може да е по-затруднено общуването и по-скоро да не срещате разбиране от страна на околните. Някои от вас ще чувстват по-силно емоционално напрежение, което може да провокира конфликти. Възможни са също загуба на или проблем с документи, с техниката или с автомобила. Предпазвайте се и от измами, шофирайте разумно. Бъдете здрави!