Най-точният хороскоп за 24 юни 2022 г.

Съвпадът на Луната с Уран в Телец повишава опасността от лесна избухливост и конфликти с околните

Астро
06:40 - 24 Юни 2022
2796
Най-точният хороскоп за 24 юни 2022 г.

На 24 юни Луната преминава през земния знак Телец, където ще бъде до 23:13 часа българско време на 25 юни. През следващите два дни тя ни заземява и ни стабилизира емоционално.

Знаем какво точно искаме и защо, както и начините да го постигнем. Стремим се към материализиране на целите, към материален и емоционален комфорт. Привлича ни всичко стойностно и красиво. Телецът е голям естет и кулинар. Дори и да не умее да готви, прекрасно умее обаче да се наслаждава на вкусно приготвената храна и трапеза.

Изключително лоялен към близките и приятелите си, сърдечен, търпелив и любвеобилен. Стига да не го вбесите с нещо. Твърде дълго може да търпи нещо, но като избухне, тогава да не сте пред погледа му.

Тъй като днес и Уран е в Телец ще има и хора, които ще усещат по-силно емоционално напрежение, особено през втората половина на деня.

Препоръчително е днес да не се прекалява с количеството храна и алкохол, със сладките и тестени продукти. В здравословен план са уязвими хората с ендокринни заболявания (най-вече с диабет и хипертонично болните), гърлото (простуди, инфекции, задавяне с храна, поглъщане на дребни предмети от деца) и тила за травми. Денят е благоприятен за творчески дейности, развиване на кулинарни умения, разрешаване на финансови въпроси, преговори, покупка на мебели и други практични стоки за дома, покупко-продажба на произведения на изкуството, подобряване на отношения; посещение на художествени галерии, модни ревюта, театър, кино, концерт или друго място по ваш избор, където да се забавлявате и удовлетворите жаждата си за развлечения. 

Петъчния ден, особено в следобедно-вечерните часове и през нощта, е по-неблагоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Съвпадът на Луната с Уран в Телец повишава опасността от лесна избухливост и конфликти с околните, прибързани и рисковани действия, неочаквани обрати, финансови загуби или проблеми от финансово естество, прояви на ревност.

Препоръчително е първите четири знака да избягват пътуване на дълъг път, със самолет или друг летателен апарат, големи капиталовложения и скъпи онлайн стоки.

Ако е наложително да пътувате с автомобил, то бъдете по-внимателни и не шофирайте с превишена скорост. В световен план са възможни гръмотевични бури, удари от мълнии, земни трусове и други природни бедствия, токови удари, протести, прояви на насилие и други инциденти.

Луната в Телец е с най-положително влияние днес за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Желанието ви за топлота, уют, ласки и удовлетворение на вашите нужди е силно. Уран ще ви вдъхновява и изпълва с енергия, ентусиазъм и много нови идеи. Настроението ви е позитивно. Чудесен ден за срещи и купони с приятели и роднини, за семейни празници, интимни срещи, творчески занимания, разходки и почивки сред природата, за всякакви забавления. Бъдете здрави!