Най-точният хороскоп за 25 април

Астро
07:53 - 25 Април 2021
2598
Най-точният хороскоп за 25 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 25 април Луната е във въздушния кардинален знак Везни, където ще бъде до 19:18 часа на 26 април. През тези два дни общуването е по-леко и приятно, но контактите по-избирателни. Емоционално сме уравновесени, стремим се към сътрудничество и разбирателство с околните.

Склонни сме да правим компромиси в името на мира и хармонията.

уната във Везни ни прави и по-суетни, привлича ни всичко красиво и елегантно. Искаме да изглеждаме красиви, да получаваме обич и да бъдем оценени. Прави ни силно впечатление добрият външен вид и обноски на хората, докато грубостта и арогантното поведение ни отблъскват. За представителите на Везни, знак управляван от Венера, е много важно да се чувстват харесвани, обичани и уважавани. Без любов и баланс техният вътрешен мир е нарушен – везните се разклащат ту в едната, ту в другата посока. И могат да станат капризни, студени, емоционално неуравновесени и дори да се разболеят. Разбира се, ще бъде важно да се чувстваме и харесвани, да привличаме погледите – Везните са едни от най-красивите и чаровни представители на Зодиака. Все пак е Цветница – един от най-хубавите пролетни празници, празник на цветята. Неделният ден е чудесен с Луна във Везни за празнуване и забавление, за семейни и интимни срещи, за социални контакти и посещение на културни мероприятия, за веселие.

В ранните часове на деня Луната е в предизвикателен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса) с Марс в Рак, който е активен още от нощните часове на Лазаровден. Не е препоръчително да сядате зад волана рано сутринта в неделя, особено ако до късно сте празнували и употребили алкохол / наркотици.

Към обяд Луната вече образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей и повечето от нас ще са в по-добра кондиция.

Денят е по-неблагоприятен в емоционално отношение за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Енергията и настроението ви са променливи и силно зависят от обстановката в заобикалящата ви среда. Ако хората около вас са намръщени, груби и капризни това ще наруши вътрешния ви баланс и може да се стигне до конфликти и разочарование. Затова се заобиколете само с позитивна и приятна за вас компания. Не предприемайте рискове, внимавайте за инциденти. Денят е най-хармоничен в емоционално отношение за родените през под знаците и предимно през първа и втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие по природа сте по-позитивни, а Луната във Везни ще ви въодушеви допълнително. Ще се чувствате още по-обнадеждени, по-желани и обичани от скъпите си хора. Честита Цветница, скъпи приятели и читатели! Желая на всички именици здраве, любов и незабравими мигове, изпълващи цялото ви същество със светлина и хармония!