Най- точният хороскоп за 25 април

Астро
07:06 - 25 Април 2022
2431
Най-точният хороскоп за 25 април

Луната днес все още е в знака Водолей, като от 03:33 до 13:14 часа тя е „без курс“. По време на Луна „без курс“ концентрацията ни е понижена, по-разсеяни и объркани сме емоционално, с недостатъчно адекватни реакции.

Затова, ако ви предстои шофиране или друга дейност, изискваща добра концентрация и внимание по-добре го отложете за след 13:15 часа или за следващ ден. Първата половина от деня е по-неблагоприятна за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади.

Бъдете по-внимателни през тази част от деня. Възможни са обърквания, изгубвания, грешки и инциденти поради разсеяност. В емоционално отношение Луната във Водолей до 13:14 часа е с по-положително въздействие при родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Радвате се на добро настроение, на приятно обкръжение и положителни преживявания. В 13:15 часа Луната преминава вече във водния знак Риби, където ще транзитира до 19:10 часа на 27 април.

При транзит на Луната в този знак ставаме доста по-емоционални и чувствителни, състрадателни и нуждаещи се от емоционален комфорт.

Душите ни жадуват за любов и топлота, настроени сме романтично. В съзнанието ни изплуват стари спомени, мечтаем за по-добър живот. Засилват се интуицията и вярата ни в доброто. Втората половина от деня е много подходяща за романтични срещи, за духовни занимания, молитви, йога, медитация, водолечение, ароматерапия, подпомагане на социално слаби и болни хора.

Това е последният почивен ден от Великденските празници и много хора ще пътуват обратно към дома си. Навлизайки в знака Риби Луната съвпада с Марс. Както всеки зодиакален знак, така и Риби има своите негативни прояви, особено когато съвпада с Марс. Ако ви предстои пътуване, не си и помисляйте да седнете зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотични вещества.

Риби е знак, управляван от планетата Нептун. Тя има силна връзка със зависимостите, илюзиите, измамите. Освен това сме още по-склонни към разсеяност и неадекватност, дори и без прием на алкохол или наркотици. Втората половина от деня по-уязвими са родените под знаците, с Асцендент и други рождени планети в първите 10 градуса на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Склонни сте към меланхолия и податливи на чуждо влияние.

Настроението ви е зависимо от психоатмосферата в заобикалящия ви свят.

Уязвима е психиката, особено при по-лабилните емоционално хора. Луната в Риби повишава опасността от емоционални кризи и разочарования, засилване на страховете, неадекватно поведение, интоксикации, алергични прояви, кражби и измами. Не е изключено да вали дъжд в следобедните часове, а пътищата да са мокри и хлъзгави. Това би създало предпоставка за ПТП. В световен план са възможни инциденти във вода с плавателни съдове, екологични катастрофи, спукване на водопроводи, хакерски атаки, отравяния с газове, газови експлозии и други. Бъдете много внимателни.

През втората половина на този ден звездното влияние е по-благоприятно за родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще се чувствате по-спокойни и уравновесени емоционално. Ще се радвате на топли и хармонични взаимоотношения, на много по-позитивни преживявания и романтика. Бъдете здрави!