Най-точният хороскоп за 25 август

Астро
06:25 - 25 Август 2021
3275
Най-точният хороскоп за 25 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 25 август Луната е в огнения знак Овен, където ще транзитира до 07:26 часа на 27-ми. Време е за действие и спешни решения в краткосрочен план. През следващите два дни ще бъдем по-смели и инициативни, ще вършим всичко със замах. Лесно усвояваме новите идеи, мислим бързо и не сме склонни да се колебаем дори за минута. Овенът е новатор и лидер, а всякакво мудно действие и бавно развитие може да го откаже да довърши започнатото. Бързо губи интерес в такива ситуации и ненавижда рутината. Емоциите в такива дни са горещи, но и искрени. Това, за което трябва да внимаваме през тези два дни, е да не действаме прибързано и необмислено, както и да не реагираме твърде агресивно. Нужно е търпение.

Дните са подходящи за активна физическа и умствена дейност, за поставяне на ново начало.

В публичното пространство страстите ще се развихрят и ще „хвърчат“ искри. На 25 август Меркурий в Дева е в точна опозиция с Нептун в Риби, а Венера във Везни – с Луната в Овен. Звездите на този ден повишават опасността от нови тайни задкулисни действия и интриги, свързани с документи и пари. Възможни са също крупни обири, кражба на пари или ценности, фалшиви новини, измами, хакерски атаки и т.н. Желанието за внимание, положителна оценка и споделеност на чувствата са силни. То пък, при Овена дали някога тези желания са слаби? Не, разбира се! В душите им бушуват силни и огнени страсти. Затова се подгответе за два много динамични бурни дни.

Луната в Овен на този ден образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Тази огнено-въздушна енергия ще има по-благоприятно влияние върху емоционалното и физическо състояние, както и върху делата и взаимоотношенията на този ден при родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще печелите лесно доверието на хората. Ще получавате подкрепата на висшестоящите. Ще повишите авторитета си. И всичко това ще се дължи на вашите бърз ум и реакции, на смелите ви нови идеи и на действията ви, на честното и искрено отношение.

Много добър ден за взаимодействие с институции и шефове, за планиране и организиране на бъдещи дейности и проекти, за научно-изследователска работа, за всякакви други дейности изискващи новаторско мислене, смелост и бързина.

Дисхармоничният аспект на Луната в Овен с Венера във Везни ще внесе емоционален дисбаланс при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог предимно, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Нуждаете се от много любов, разбиране и положителна оценка. Избягвайте крайни и груби реакции, проява на ревност и финансови рискове. Денят не е добър за финансови вложения и уреждане на финансови въпроси. Ще изпитвате затруднения в партньорските отношения, което може да ви разгневи и внесе напрежение. Прекалено големите очаквания и силни желания са предпоставка за разочарования, затова се стремете към баланс. Бъдете здрави!