Най-точният хороскоп за 25 декември

Астро
07:08 - 25 Декември 2021
2663
Най-точният хороскоп за 25 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

Честито Рождество Христово, скъпи приятели! Желая на всички най-вече здраве, чисти и пълни с обич сърца, а домовете ви – с топлота! Луната днес продължава транзита си през земния знак Дева и в този най-светъл ден за втори път Луната образува голям земен тригон – все още е активен тригонът с Уран в Телец, а през втората половина на деня се активира такъв и към Меркурий в Козирог. Тригоните в астрологията хармонизират чувствата и психиката ни, внасят хармония във взаимоотношенията и ни карат да се чувстваме по-спокойни и уравновесени. Та, както споменах вчера, в дните на тези светли празници и звездите са „решили да си дадат малко почивка“ от негативните аспекти и влияние или поне някои от тях. Това е чудесен ден за празнуване в семеен кръг, за срещи с приятели или роднини, за пътуване и излети на чист въздух, за всякакви развлечения. Да отпуснем душите си и забравим за миг трудностите и несгодите. Но нека не прекаляваме и не се скупчваме на тълпи, заради коронавируса. Във вечерните часове и през нощта Луната активира неблагоприятен аспект с Нептун в Риби и трябва да сме много по-предпазливи на първо място за зарази и инфекции, както и за кражби или измами.

Ако сте извън дома си по време на Коледните празници, вземете превантивни мерки преди да тръгнете срещу обири и течове от съседи.

Денят на Рождество Христово е най-положително зареден енергийно за родените под знаците и предимно през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Настроението ви е приповдигнато, заредени сте с положителна енергия и силна вяра, които неминуемо ще са отразят позитивно и на по-тъжните по някакви причини или песимистично настроени хора. Винаги може да възникнат поводи за това, но не и днес. Ще се радвате на сърдечност и разбирателство с близките си и любими хора, и разбира се, на приятни изненади и подаръци от Дядо Коледа под елхата. Може би Луната в Дева и аспектът й към Нептун в Риби ще се отразят до известна степен по-неблагоприятно в емоционално отношение на някои измежду родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец или Риби, а в по-малка степен и на представители от втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Възможно е да се чувствате малко тъжни, по-емоционални или тревожни. Но силната вяра в доброто и бъдещето, както и любовта към хората, които обичате, ще тушира това неблагоприятно звездно влияние. Сигурна съм! Нека всички (независимо колко сме далеч едни от други) с помощта на „магията на Коледа“, оповестяваща раждането на Спасителя, си създадем празнична атмосфера, уют в дома и стоплим сърцата си…..с омайващо ухание на вино, вкусна храна, сушени плодове, канела и още нещо. Препоръката на звездите е да не се прекалява с храната и алкохола, тъй като създават опасност от хранителни и алкохолни интоксикации. Бъдете здрави!