Най - точният хороскоп за 25 февруари

Астро
06:42 - 25 Февруари 2022
3641
Най- точният хороскоп за 25 февруари

На 25 февруари Луната все още е в знака Стрелец. По-специфичното на този ден е, че от 05:24 до 18:27 часа Луната е "без курс". Това прави неефективен деня за важни действия и решения, които биха имали положителен ефект в бъдещ план.

Денят е неподходящ за нови начинания, започване на работа, решения, капиталовложения, подписване на договори и споразумения, както и за всякакви рисковани действия. При Луна "без курс" всякакви важни действия и решения нямат шанс за развитие и успех в бъдещето.

Денят е подходящ единствено за рутинни ежедневни дейности и довършване на вече започнати дела и взаимоотношения. Мисленето и емоциите ни в такива дни са по-объркани, а реакциите ни по-неадекватни. Концентрацията ни е понижена. Склонни сме към допускане на грешки, загуба на вещи или информация.

Препоръчително е да се обмисля всичко важно много добре и да не се действа импулсивно, което е присъщо за Стрелеца.

Петъчният ден е нефективен и по-неблагоприятен ден в емоционален план за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Луната в Стрелец, макар и "без курс" е с по-положително влияние върху чувствата и емоциите при родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Но препоръките за днес са валидни за всички ни. В такива дни често пропадат уговорени срещи, техниката не работи както трябва (особено често напоследък се случва с ПОС терминалите в магазините при плащане с карта), имаме грешни преценки за хора и ситуации, допускаме сериозни грешки в работата си.

И тъй като Луната е в Стрелец (огнен знак), трябва много да се внимава при работа със запалими / избухливи вещества и с оръжие - недай боже "някой" да натисне грешния "бутон".

В 18:28 часа Луната навлиза в земния знак Козирог, където ще бъде до 20:36 часа на 27 февруари. Тя ще отрезви мисленето ни през следващите 2 дни и половина. Сатурн, като управител на знака Козирог, ще повлияе върху емоциите ни и ще мислим по-практично, ще бъдем по-земни и разумни, по-предпазливи. Луната в Козирог не е в добра позиция по-знак, но както винаги съм споделяла, всеки знак има своите положителни и отрицателни качества.

А точно в момента всички имаме нужда малко да премислим и ограничим агресията.

Вечерните часове днес са по-неблагоприятни за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Може да възникнат или се усилят страхове, да реагирате по-остро и преживявате предизвикателствата по-трудно, да се появи гравоболие, болки в ставите или зъбобол при някои хора.

По-стабилни емоционално ще бъдат родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Добри часове за правене на дългосрочни планове, за срещи и разговори с роднини или други по-авторитетни за вас хора. Почивайте активно и в уединение. При Луна в Козирог не ни е до забавления и купони - време е за по-сериозни дейности, размишления и работа.

Но вечерта не се натоварвайте психически и не позволявайте да ви налегнат черни мисли. Бъдете здрави!

V