Най- точният хороскоп за 25 май

Астро
07:45 - 25 Май 2021
2553
Най- точният хороскоп за 25 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 25 май Луната отново е във водния знак Скорпион. И днес ще влагаме страст във всичко, за добро или зло. Нашата мнителност ще ни прави по-недоверчиви и потайни, по-хладнокръвни и постоянни в действията си. Ще преживяваме всичко дълбоко и сме склонни да взимаме емоционално решенията си. Отдаваме цялата си душа, но и очакванията ни към хората са големи. Взискателни и критични, може да предприемем рисковани действия. От нас зависи дали те ще са градивни и носещи позитиви или ще разрушаваме вече изграденото – Скорпионът е знак на крайностите. Въпреки това, Скорпионът е много грижовен към близките си. Може да бъде агресивен и отмъстителен само, ако бъде сериозно наранен и предизвикан.

В такива дни мисълта ни е задълбочена, концентрацията добра.

Добър ден за разкриване на тайни и престъпления, за научни анализи и изследвания, за разрешаване на кризисни ситуации и въпроси, свързани с живота и смъртта, енергетиката, работата на полицията и прокуратурата, финансовото подпомагане, здравеопазването и всякакви финансови въпроси. Готови сме на всичко, за да постигнем целите си. По-ниско еволюиралите хора ще използват манипулативни средства за целите си, ще търсят отмъщение, ще проявяват агресия. В здравословен план е уязвима половата система. При случайни полови контакти се препоръчва използването на предпазни средства, за да се избегнат зарази предавани по полов път или нежелана бременност. Денят не е благоприятен също за операции, особено на пикочо-половата система и дебелото черво, за секцио, за татуировки и пиърсинг, поради повишената опасност от възпаления и инфекции.

На 25 май в сутрешните часове все още са активни предизвикателните аспекти на Луната в Скорпион с Уран в Телец и Сатурн във Водолей, но след това образува голям воден тригон с Марс в Рак и Нептун в Риби. Затова в сутрешните часове бъдете малко по-предпазливи и не рискувайте. Денят е по-труден и противоречив за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади.

Възможни са неприятни обрати, конфликти, загуба на авторитет, неприятности с властта, семейни грижи или трудности и ограничения в работата.

Целите ще постигате с много усилия, а някои от тях ще останат неосъществени. Желанията са много силни при Луна в Скорпион, хората са лесно раними и избухливи при такива аспекти. Сдържайте емоциите си, ако искате да не загубите важни позиции или уважавани хора. Големият воден тригон на Луната с Нептун и Марс ще внесат повече спокойствие, ще повиши интуицията, вярата, състрадателността и желанието да закриляме по-слабите и онеправданите. Денят е по-ползотворен за родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие имате шанс да постигате по-лесно всички набелязани цели и да се разбирате с хората. Повече слушайте и наблюдавайте, разчитайте на вътрешния си глас. Сарказмът, агресията и отмъстителността не водят до нищо добро. Да изчистим мислите си от негативни спомени и преживявания, да използваме градивно тази мощна енергия на Скорпиона за добри дела. За Скорпиона няма средни положения – той обича или мрази силно и е на принципа „каквото повикало, токова се и обадило“. Раздавайте повече любов и ще получите такава. Бъдете здрави!