Най-точният хороскоп за 25 май

Астро
06:37 - 25 Май 2022
2153
Най-точният хороскоп за 25 май

На 25 май, в часовете от 00:33 до 00:39, Луната в Риби е „без курс“ и в 00:40 часа българско време тя преминава в огнения знак Овен. В този знак тя ще транзитира до 09:22 часа на 27 май. В нощните и ранните сутрешни часове на този ден Луната съвпада с преминалия вече също в Овен Марс, както и с Юпитер.

Тези часове са по-опасни в световен аспект - създават предпоставка за пожари и експлозии, аварии, катастрофи с влакове и други инциденти, за прояви на насилие и тежки военни атаки. Марс е планета на действието и в Овен той е в най-силната си позиция. Той ще оказва много силно влияние в световен план за периода 25.05 – 04.07.2022 год. Засилва активността, но и агресията.

В този период можем да очакваме по-активни и агресивни военни действия, съревнования за лидерство, пожари и експлозии, а в края на юни и началото на юли месец – атентати, прояви на насилие и природни катаклизми. На 25 май Луната образува и хармоничен аспект със Слънцето в Близнаци, което благоприятства за всякакви интелектуални дейности, научно-изследователска и техническа работа, за водене на конструктивни разговори и възможността за постигане на съгласие по важни и критични въпроси.

Дните, когато Луната е в Овен за подходящи само за планиране на краткосрочни цели и разрешаване на кризисни ситуации.

Емоциите ни са много мощни и експанзивни, а реакциите бързи. Може да действаме и реагираме прибързано, импулсивно. Склонни сме да рискуваме, да водим борба за постигането на целите и сме много по-дейни. Водачите на превозни средства да проверят дали е в изправност и ако средството за придвижване дава индикации, че нещо не е наред, да обърнат сериозно внимание на стартера, акумулатора, алтернатора, делкото, бобината, свещите и кабелите.

На този ден влиянието на звездите е по-дисхармонично за родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети в първите 10 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Избягвайте пътувания на дълъг път в нощните и ранни часове на деня, работа с избухливи вещества и режещи машини.

Предпазвайте се от инциденти, катастрофи, травми по време на спортуване, сбивания, пожари. Възможни са също порязвания при рязане с нож или изгаряния с горещи течности / огън. Приберете автомобила си на сигурно място. Марс в Овен може да окаже и такова влияние – палежи на автомобили, кражба на автомобил или обири в дома.

Луната в Овен в здравословен план управлява главата и мозъчното кръвообращение. Уязвими са хората с хипертония, неврологични и сърдечни болести.

Луна, Марс и Юпитер в Овен създава предпоставка за кризисни и спешни медицински намеси. Не се натоварвайте физически и емоционално. Избягвайте конфликти в семейството и извън дома, проявявайте търпение. Не са изключени също и неприятности с полицията при някои хора, така че не предприемайте рисковани и импулсивни действия. Денят ще бъде доста динамичен за всички ни, но ще е по-успешен и ползотворен за родените под знаците, предимно през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Склонни сте да подхождане директно и честно към хората, да печелите тяхното доверие и да бъдете водещи. Мисленето и реакциите ви са бързи, но действията много конструктивни и можете да бъдете много ценни за хората в обкръжението си. Много добър ден за вас за изяви, постижения, интелектуална работа, нововъведения и научни открития. Бъдете здрави!