Най-точният хороскоп за 25 март

Астро
07:25 - 25 Март 2021
3772
Най-точният хороскоп за 25 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 25 март Луната продължава движението си през знака Лъв. На този ден тя образува само един мажорен (главен) аспект и той е опозиция с Юпитер във Водолей. Луната, която има силно влияние върху нашите емоции и нужди, в неблагоприятен аспект с Юпитер, планетата на растежа и експанзията, крие опасност на този ден някои хора да бъдат хипер емоционални и склонни към риск.

Юпитер не търпи ограничения, а в знака Водолей се нуждае от повече независимост и свобода на действие.

Този аспект изисква от нас да не прекаляваме в нищо и да спазваме всякакви наредби и закони, ако искаме денят ни да протече по-спокойно и без проблеми. Нужно е да се стремим към баланс, сътрудничество с хората и намиране на общи решения за решаването на проблемите. Денят е по-противоречив за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Не бъдете твърде взискателни и критични към хората, не налагайте мнението си и не предприемайте рисковани действия. Звездите създават предпоставка за конфликти от морално-етично естество, неприятности със закона, инциденти с влакове, шокови състояния, токови удари, пожари. Спазвайте съветите им и изненадите могат бъдат положителни, с добри новини. Денят не е благоприятен за спекулативни и незаконни действия, за пътуване с влак, за разрешаване на юридически дела.

Луната в Лъв на този ден е с по-положително влияние за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Емоционално сте по-стабилни и имате възможност за по-добро развитие в делата.

Но от друга страна Меркурий в Риби е в дисхармоничен аспект с Марс в Близнаци. Меркурий се свързва с начина на мислене, с изразяването на мнение и взимането на решения, транспортните средства. А Марс, както е всеизвестно, е планета на действието, издръжливостта, агресията, инцидентите. Двете планети в предизвикателен аспект засилват тенденцията през следващите 3-4 дни за затруднено общуване и на моменти по-агресивно поведение / говорене, разсеяност и неправилни преценки / решения (Меркурий в Риби) при представителите на втора и трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Бъдете по-концентрирани при работа с документи, четете добре всичко преди да подписвате. Шофирайте по-внимателно, предпазвайте се от измами, хакерски атаки, интриги и инфекции през следващите няколко дни. От 15:27 до 05:25 часа на 26 март Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. В този интервал от време не е благоприятно да се предприемат рискове, да се взимат важни за бъдещето решения. Почивайте активно. Бъдете здрави!