Най -точният хороскоп за 25 март

Астро
06:10 - 25 Март 2022
2775
Най -точният хороскоп за 25 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 25 март Луната транзитира през земния кардинален знак Козирог. Тъй като на 27 март в 03:00 часа преминаваме към лятно часово време, то Луната ще бъде до 03:55 часа в Козирог на тази дата. Козирогът е подвластен на планетата Сатурн, планетата на уроците, ограниченията, кармата. В такива дни сме много по-сериозни, отговорни, организирани, концентрирани и предпазливи.

Емоциите са сдържани, по-дистанцирани сме в поведението. Стремим се да постигнем резултати от работата и действията си. Амбициите са силни и не сме склонни да се доверяваме на случайни хора, нито да вършим нещо прибързано или пък да експериментираме.

Днес в 07:37 часа Луната е във фаза Последна четвърт – като двете светила са съответно на 4 – 5 градуса в знаците Овен (Слънцето) и Козирог (Луната), образувайки точен дисхармоничен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях).

През деня, обаче, Луната образува хармоничен аспект с Уран в Телец, което малко балансира предизвикателната енергия между Слънцето и Луната. И въпреки това тяхното влияние ще се усеща през целия ден при някои от представителите на Зодиака. Затова е препоръчително да не бъдем крайно критични и да си вършим съвестно задълженията. Някои хора може да се чувстват по-ограничени и затруднени при изпълнението на задачите си, да имат твърде големи очаквания и изисквания към околните.

Но това няма да помогне, а само ще ги изнерви допълнително. Добре е да се придържаме към утвърдени във времето методи и средства.

Този ден може да е по-труден и натоварен за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Бъдете по-прецизни в работата си, по-внимателни към близките си и други хора от обкръжението.

Луната не се „чувства“ добре в знака Козирог и може някои хора да реагират по-остро, да е затруднено общуването с хората, да срещат много трудности и все нещо да пречи в постигането на целите. Възможна е появата на страхове, на главоболие, болки в ставите или зъбите.

Предпазвайте се от травми и удари в областта на главата, гръбнака, коленете. Уязвима е цялата костна система.

Луната в Козирог и хармоничният й аспект с Уран в Телец ще има по-положително влияние както в емоционален и физически аспект, така и по отношение на делата и взаимоотношенията с хората при родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Концентрацията ви е отлична, а преценките и мисленето – трезви. Това е един много добър ден за вас за всякаква работа изискваща много усилия и продължителност.

Денят е благоприятен за планиране, организиране, изготвяне на стратегии и действия в дългосрочен план. На успехи могат да се радват учените – не е изключено да има нови и уникални открития при разкопки. Неочаквана подкрепа ще получават хората от бизнеса и политиката. Сега е момента да повишите своя авторитет. Бъдете здрави!