Най-точният хороскоп за 25 ноември

Астро
06:49 - 25 Ноември 2021
2220
Най-точният хороскоп за 25 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 25 ноември Луната е в знака Лъв. Нуждаем се от любов, топлота, слънце, усмивки и забавления. Разбира се, ще има и хора, които изпитват силна необходимост да се докажат - да бъдат оценени по достойнство, да заемат лидерски позиции. В такива дни сме настроени по-позитивно, ентусиазирани и дейни, артистични. Ще проявяваме повече щедрост към хората и сме готови да защитим по-слабите от нас. До тук добре, но на този ден Луната в Лъв активира мощен таоквадрат (двоен квадрат) с Уран в Телец и със Сатурн във Водолей. В късните вечерни часове и през нощта Луната образува предизвикателен аспект и с Марс в Скорпион. Тези твърде напрегнати аспекти ще повишат желанието за противопоставяне, за борба между старото и новото. Някои хора ще са напрегнати емоционално и склонни към конфликти, драматизиране и по-агресивни действия. Трудно ще приемат чуждо мнение и авторитет. Денят е неблагоприятен за преговори на високо бизнес или политическо ниво. Рискът да не се стигне до разбирателство по важни въпроси е голям. В световен план денят е много противоречив и труден, с неочаквани неприятни обрати. Повишена е опасността както за сериозни конфликти и напрежение, така и за природни катаклизми, пожари, експлозии, аварии, катастрофи, атентати, протести и прояви на насилие.

Препоръчително е държавата да вземе превантивни мерки по границите ни, защото може и там да възникнат проблеми с нелегални мигранти.

Този ден е по-стресов и труден за родените през първа и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Днес трябва да се въоръжите с голямо търпение и толерантност. Не реагирайте твърде емоционално, не налагайте на всяка цена мнението си и не предприемайте риск. Възможни са всякакви неприятни случки и обрати. Шофирайте предпазливо и със съобразена скорост. Спазвайте правилата и законите, за да не си навлечете неприятности с властта или с началниците ви. Ще бъде засилен контролът както по пътищата, така и на работното място. Вършете задълженията си отговорно и изпълнявайте стриктно задачите, които ви поставят. Денят е неблагоприятен за вас за пътуване на дълъг път, независимо с какъв транспорт. Предпазвайте се от травми и инциденти. Работете внимателно със запалими и избухливи вещества, с режещи инструменти или машини, с кабели и електричество, с огнестрелно оръжие, както и ако работите в строителството. Денят е най-ползотворен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Но тази звездна хармония е само на базата на аспекта между транзитната Луна спрямо слънчевия ви знак. Моята препоръка е всички да бъдем по-предпазливи, разумни и търпеливи на този ден. Не се натоварвайте физически и емоционално, особено хората със сърдечно-съдови заболявания. Уязвима е сърдечната дейност. Напрегнатите планетни аспекти повишават опасността от инфарктни и инсултни състояния, от токови удари и всякакви инциденти. Бъдете здрави!