Най-точният хороскоп за 25 октомври

Астро
06:52 - 25 Октомври 2021
3066
Най-точният хороскоп за 25 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В първия работен ден Луната все още е в знака Близнаци. Меркурий, който управлява този знак, сериозно активира вече трети ден комуникациите и обменът на информация. На всички нива вървят разговори, изразяване на мнение, работа с документи. Квадратурата на Луната с Нептун в предходните дни се прояви сериозно – хакерски атаки, фалшиви новини, конфликти и интриги. Ситуацията в обществото е като жужукащ кошер – всеки се изказва по темите, които ни вълнуват (разбира или не), споделят се постове в социалните мрежи с какви ли не новини. И забравяме за нещо много важно – да общуваме с близките си, да се обичаме и да се забавляваме. Вместо това ние обременяваме психиката си и нервната си система, които при много хора вече са сериозно увредени от цялата тази информационна лавина. Зная, ситуацията е изключително сериозна в световен план. За нея отдавна съм написала своята прогноза (още през 2014 год.) и е публикувана на личната ми страница. Вместо да се нападаме и мразим, по-добре да си подадем всички ръка и се обединим в борбата с общата ни беда пандемията. Днес Луната в Близнаци ни предоставя много по-добри възможности за справяне с важни въпроси и за решаването на някои проблеми, изискващи бърза реакция и действие, както и логична мисъл. Тя образува голям въздушен тригон с Марс във Везни и Юпитер във Водолей, който улеснява постигането на добри резултати. Въздушната стихия ни вдъхновява, появяват се нови и перспективни идеи.

Само трябва да не пропуснем момента от прекалено лутане и изясняване на грешки или вина.

Този първи ден на седмицата е най-успешен и на повече късмет ще се радват родените под знаците и най-вече през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей, както и онези представители на трета декада Близнаци, чието Слънце в хороскопа е с хармонични аспекти по рождение. Пред вас се отварят нови и интересни възможности за бъдещо израстване и развитие. Чувствате се силни, енергични, смели и готови за подвизи. Не пропускайте шансовете си и бъдете по-смели, ако съдбата ви предостави своите подаръци. Много добър ден за разрешаване на лични и семейни въпроси, на юридически дела, за обучение, спорт, партита, участие в състезания или олимпиади, интелектуална работа, посещение на концерти и всякакви други места за забавление във вечерните часове. Предизвикателният аспект на Луната към Нептун в Риби и Венера в Стрелец все още е активен и макар да започва да се разпада през втората половина на деня, до напускането на Луната от Близнаци в полунощ планетите ще оказват все още силно влияние на този ден. Повече трудности и предизвикателства ще срещат родените през трета декада на знаците Близнаци (с неблагоприятни аспекти в рождения хороскоп), Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Предпазвайте се от интриги, клюки по ваш адрес, измами, кражби; проблеми с документи, информация или техника. Бъдете по-внимателни в отношенията с партньори или опоненти, както и с финансите. От 17:11 до 00:00 часа на 26 октомври Луната е „без курс“, като в 00:01 часа навлиза във водния знак Рак. Добро време за почивка, интелектуални занимания, приятни разговори, игри и „нищоправене“. Бъдете здрави!