Най-точният хороскоп за 25 септември

Астро
06:17 - 25 Септември 2021
2901
Най-точният хороскоп за 25 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 25 септември Луната продължава транзита си през знака Телец. Тъй като за повечето хора денят е почивен, то в днешния ден на фокус са забавленията и удоволствията. Емоционално ще сме по-спокойни и уравновесени. Няма да сме настроени за работа и твърде сериозни натоварващи дейности и мисли. Благоприятен ден за разходки сред природата, излети в планината, покупки на стоки за дома или на красиви дрехи, аксесоари и бижута. Телецът се привлича от красивите и стойностни неща, от вкусната храна и хубаво питие. Обича изкуството и социалния живот. Добър ден за посещение на концерти, театър, кино, художествени галерии и всякакви други места, където може да се наслади на стил и красота.

На този ден Луната образува хармоничен аспект с Нептун в Риби и предизвикателен с Юпитер във Водолей.

Нептун ще ни вдъхновява и настройва романтично. Вълнуват ни тайните за живота и всякакви мистерии. Това, за което трябва да се внимава на този ден е да не се прекалява с храната и алкохола, да се избягва пътуване с влак. Юпитер има връзка и със закона – спазвайте законите и правилата, ако искате да не си създадете неприятни преживявания и да получите някой акт или фиш. От 16:09 часа до 03:36 часа на 26 септември Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. След 16:09 часа не взимайте решения за бъдещето и не правете планове, ако искате да не пропаднат. Концентрацията ни е намалена и сме по-разсеяни, затова бъдете по-внимателни в действията.

По-емоционално ще реагират на този ден родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Силната вяра и самоувереност, емоционална експанзивност и невъздържаност може да изиграят лоша шега на някой от вас. Бъдете по-разумни, отстъпчиви, толерантни и сдържайте гнева си, ако ви провокират. Не предприемайте рискове и всичко ще бъде наред. Излезте сред природата или се забавлявайте навън с приятели.

А може и да си останете цял ден в леглото с хубава книга в ръка, да гледате интересни филми с научно-фантастична тематика, да играете игри или да спортувате.

Творческите занимания също ще ви зареждат с положителна енергия. Денят е по-позитивен и обещаващ спокойствие за родените под знаците и най-вече през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще сте обградени с хората, които ви обичат и ценят. Заедно ще мечтаете или ще си спомняте минали прекрасни преживявания. Около вас ще цари хармония. Все пак, не забравяйте, че това са общи хороскопи и тенденции. Може не всичко да е вярно за всеки от вас, защото всеки човек има своят уникален единствен хороскоп. И не забравяйте, денят е чудесен за романтични срещи, разходки и излети, творчески занимания, хапване, пийване и всякакви забавления, радващи сетивата ви. Бъдете здрави!