Най - точният хороскоп за 25 януари

Астро
06:05 - 25 Януари 2022
2759
Най - точният хороскоп за 25 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 25 януари в часовете от 00:10 до 05:57 часа Луната във Везни е „без курс“. В 05:58 часа тя преминава във водния фиксиран (неподвижен) знак Скорпион, където ще бъде до 09:34 часа българско време на 27 януари. В 15:41 часа Луната е във фаза Последна четвърт.

През следващите два дни и половина се засилват страстите и амбициите. Преживяванията са дълбоки и силни. Дните се характеризират с нервна възбудимост, потайност, мнителност, крайност в действията, всякакви критични ситуации; склонност към манипулации, разрушение и саморазрушение в поведението и т.н. Дните са подходящи за научно-изследователска работа, разкриване на тайни и престъпления, разрешаване на наследствени въпроси, застраховки, взаимодействие с финансови институции и данъчни служби, занимания с езотерика, почистване и изхвърляне на ненужни стари вещи.

На 25 януари Луната образува таоквадрат (двоен квадрат) със Слънцето, Меркурий и Сатурн във Водолей, както и с Уран в Телец. Тези звездни разположения повишават силно напрежението в световен план.

Създават предпоставка за сериозни конфликти на политическата сцена, кризисни ситуации, аварии, инциденти във вода, убийства и самоубийства, сексуално и физическо насилие, катастрофи и всякакви по-агресивни прояви. Най-доброто, което можем да направим при подобна взривоопасна енергия, е да проявяваме търпение, разбиране, толерантност и съчувствие към хората.

В личен план този ден е най-напрегнат в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Стремете се да не реагирате емоционално и да не взимате субективно своите решения. Предпазвайте се от конфликти, травми и инциденти, неприятности от различно естество.

Избягвайте рисковани действия, изясняване на взаимоотношения, разговори с висшестоящи и с роднини по финансови въпроси. Препоръчително е да се ограничи алкохола, да не се употребяват наркотични вещества, особено от шофиращите.

Луната в Скорпион на този ден има и хармонични аспекти – с ретроградната Венера в Козирог и с Юпитер в Риби. Емоционалността и страстите при вас също ще са силни, но добрите аспекти за вас са гаранция за повече хармония в отношенията с хората, за успешно реализиране на плановете и подкрепа във всяко действие. Юпитер в Риби разширява интересите ви, вдъхновява ви и ви носи късмет.

А Венера, макар и ретроградна, най-много да ви върне нещо или някого в живота ви, което или който е ценен за вас и е оставил/о следа в сърцето ви. Много често ретроградната Венера, когато образува благоприятни аспекти в хороскопа на човек, връща в живота му стара любов, но такава, която е оставила траен отпечатък.

Спомените от изпепеляваща любов и страст изплуват в съзнанието и изненадващо се появява след месеци или години отново или се обажда по телефона той / тя – дали явно или със скрит номер, дали чрез друг човек поради гордост. Бъдете здрави, обичайте се!