Най-точният хороскоп за 25 юли

Астро
07:48 - 25 Юли 2021
3552
Най-точният хороскоп за 25 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 25 юли Луната продължава транзита си през знака Водолей. В сутрешните часове тя все още е в неблагоприятен аспект с Уран в Телец. И днес Луната във Водолей ни настройва по-приятелски и ще засили стремежа ни бъдем различни, да се справяме сами с предизвикателствата. Вълнува ни всичко ново и прогресивно, подхождаме по нестандартен начин. В

одолеят е склонен да се бунтува в името на прокарването на новото и да се откаже от всичко старо и деструктивно.

Чувствата и реакциите ни са водени предимно от идеи и с дълбокото желание да сме полезни с нещо на обществото, дори това да е само нашето най-близко обкръжение. Денят е подходящ за срещи и разговори с приятели или съмишленици, за обучение, провеждане на семинари и други групови дейности, за забавления и развлечения. През втората половина на деня Луната вече е в опозиция към Марс в Лъв и тъй като е неделя, е препоръчително на този ден да се шофира и върши всякаква по-рискова дейност внимателно като работа с електричество, режещи машини, спортуване и други. Марс, както знаем, е планета на действието, агресията, войните и инцидентите. В световен план е повишена опасността от експлозии, пожари, токови удари, хакерски атаки, тежки катастрофи и други инциденти.

В личен план денят е по-неблагоприятен вече за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. В емоционален аспект ще има хора, които ще чувстват силно нервно напрежение, желание за бунт, а в някои случаи и за насилие. Бъдете по-сдържани, отстъпчиви и щедри към хората. Избягвайте тежки конфликти и рисковани действия.

Намерете си приятно занимание като четене на книги, интелектуални или творчески занимания, слушане на музика или гледане на филми.

В обкръжението си избягвайте избухливи и агресивни хора, контакти с негативно мислещи. Избягвайте пътуване на дълъг път, особено в късните часове на деня. Всякакви ремонтни дейности и работа с електричество и избухливи / запалими вещества отложете за друг ден, поради опасността от пожари, експлозии, токови удари и изгаряния. На този ден Луната не образува никакви хармонични главни аспекти с други планети, но сама по себе си и по-благоприятно разположена към Слънцето на родените през втора и трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Марс в Лъв също е в добър аспект към Слънцето ви, а те ще ви зареждат с ентусиазъм и позитивна енергия. Нагласата ви е положителна към хората и живота. Ще се радвате на приятни преживявания и срещи с интересни личности, които ще вдъхновяват и подкрепят. Бъдете здрави!