Най-точният хороскоп за 25 юли

Астро
06:23 - 25 Юли 2022
3662
Най-точният хороскоп за 25 юли

В първия работен ден на новата седмица Луната отново е в знака Близнаци. Акцентът и днес е върху разговорите и обменът на информация, преговори, търговия, образование, транспорт и пътища, малък и среден бизнес. Луната днес образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей.

Те благоприятстват разрешаването на управленски, структурни, организационни, енергийни и други въпроси. Общуването е по-улеснено, реакциите ни са бързи, а мисленето и решенията са основани на логика и разум. Привличат ни предимно интелигентни и общителни хора, с които имаме какво да си кажем и какво да научим от тях. Ентусиазирани сме, изпълнени с нови и прогресивни идеи. Желанието за промени е силно. Това, което днес е важно за нас, е да не разпиляваме енергията си вършейки няколко задачи едновременно.

Добре е да имаме изграден план за действие и да подредим приоритетите си и да сме по-дисциплинирани. Много добър ден за научно-техническа и изследователска работа, за медийни изяви, за организация и контрол по изпълнението на задачите, за дипломатически и търговски преговори.

Луната в Близнаци ни помага да се приспособяваме по-лесно в определени ситуации.

Днес, обаче, тя образува и дисхармоничен аспект с Нептун в Риби. Този аспект ще засили въображението при някои хора, но и склонността към преувеличаване, хитруване и неискреност. В световен план са възможни политически интриги, измами, кражби, хакерски атаки, инциденти във вода, газови експлозии, екологични замърсявания и т.н. От 11:14 до 20:54 часа Луната е „без курс“, затова по-важните задачи свършете до 11:13 часа. Това време не е подходящо за взимане на решения, подписване на договори и други важни действия. Подходящо е за приключване на започнати дела и за рутинна работа. В 20:55 часа Луната навлиза във водния знак Рак.

В личен план този ден е най-успешен за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Блестящите ви идеи, правилното общуване и умението ви да представите идеите си по най-блестящ начин пред хората ще бъдат приемани с доверие.

Имате шанс да повишите авторитета си, да получите ценна информация и добри новини. Много добър ден за вас за обучение, преподаване, изразяване на мнение, търговски сделки, планиране на краткосрочни цели, разговори с висшестоящи, взаимодействие с институции, кандидатстване за работа, интелектуални дейности, подаване на документи, подписване на договори, ползотворни срещи и разговори с приятели или роднини.

Дисхармоничният аспект на Луната с Нептун може да внесе известно объркване на този ден при родените предимно през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Силното въображение може да повиши страховете ви, да сте по-емоционални.

Реакциите и действията ви може да са объркани и хаотични, преценките и мисленето да са неправилни. Някои от вас са податливи на влияние и манипулации. Днес бъдете особено внимателни за подобно влияние, за измами, кражби, интриги и клюки по ваш адрес, тайни и задкулисни действия. Не споделяйте мнението си и ваши тайни с всеки, не се доверявайте. Шофирайте по-концентрирано и не се разсейвайте зад волана. Препоръчително е да се избягва употребата на алкохол, силни медикаменти и наркотични вещества. Ако сте на почивка край морето, внимавайте за инциденти във водата и за интоксикации. Бъдете здрави!