Най-точният хороскоп за 25 юни 2022 г.

Транзитът на Луната през Телец ни настройва към забавления, почивка, уют и стремеж към стабилност

Астро
06:55 - 25 Юни 2022
3975
Най-точният хороскоп за 25 юни 2022 г.

На 25 юни Луната продължава транзита си през земния знак Телец. И днес тя ще ни настройва към забавления, почивка, уют и за стремеж към стабилност.

През първата половина на деня все още са активни предизвикателните неблагоприятни аспекти между Луната и Уран в Телец със Сатурн във Водолей. Някои хора ще проявяват по-силно упорство и твърдоглавие – Телецът е голям инат.

Днешният ден също е един от по-трудните и напрегнати дни, особено за неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и за други представители на Зодиака, които имат Асцендент или други рождени планети в посочените знаци. Какво да се прави?

Съдбата ни поставя пред някакви изпитания на духа, за да се научим на търпение, постоянство и толерантност. А дори и вече да сме научили тези уроци, звездното влияние е доста силно както за световните процеси, така и в личния живот на хората, заради стресовия аспект квадратура между Сатурн и Уран. Денят не е подходящ за посочените знаци за пътувания на дълъг път, за рисковани действия, крайни реакции и необмислени постъпки.

От 22:02 часа до 02:13 часа българско време на 26 юни Луната в Телец е „без курс“, а след това преминава в комуникативните и забавни Близнаци.

Така че звездите ни дават обещание за един много по-положителен неделен ден, изпълнен с приятно неангажиращо общуване, закачки, флирт, разнообразие, семейни тържества и хубави поводи за празници. 

Съботният ден е неблагоприятен в часовете до около обяд за родените през втора, а втората половина на деня и за трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Днес не се натоварвайте физически и емоционално, дръжте под контрол емоциите си и не реагирайте остро на някакви предизвикателства от хората. Бъдете по-внимателни в общуването, в планината (ако сте решили да прекарате там деня), при шофиране.

Звездите и днес създават опасност за по-тежки инциденти, аварии, пожари, експлозии, токови удари, травми по време на спортуване или при работа с електричество / режещи инструменти и т.н.

Уран се свързва с всякакви шокови състояния, с внезапни и неочаквани събития и обрати. Дори и да чувствате трудности в общуването, ограничения и неудовлетвореност, не преживявайте силно и си направете плановете за неделния ден, който ще е доста по-позитивен. Денят за вас днес не е добър за семейни тържества, срещи и разговори с роднини, за интимни срещи. Луната и Уран в Телец са с по-положително влияние за родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Освен това Луната е в хармоничен аспект с Плутон в Козирог и те дават добра възможност за физическо и емоционално възстановяване. Добър ден за творчески дейности, уединение, разгадаване на тайни и мистерии, за трансформация на енергията ни. Бъдете здрави!