Най-точният хороскоп за 25 юни

Астро
08:08 - 25 Юни 2021
1723
Най-точният хороскоп за 25 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 25 юни Луната продължава транзита си през земния знак Козирог. На днешния ден все още е силно влиянието и на Пълнолунието. Козирог е знак, управляван от планетата Сатурн – планета на отговорността, ограниченията и трудностите. Затова в такива дни нашите успехи зависят от това дали успяваме да поемем отговорност за собствените си действия, за работата си и за своите близки; да се трудим упорито и да бъдем по-постоянни в решенията и действията си.

Луната в Козирог може да прави по-хладни и дистанцирани емоционално, но пък концентрацията ни е много добра.

Много по-организирани сме, дисциплинирани, предпазливи и благоразумни. Денят е благоприятен за разговори с началници и други авторитетни лица, взаимодействие с и между институции, организационна и земеделска работа, повишаване на личния ни авторитет, планиране на дългосрочни цели, покупка на недвижим имот или уреждане на имотни въпроси, разходки в парка или излети в планината, почистване на зъбен камък и други. Денят е неблагоприятен за костно-ставни и гръбначно мозъчни интервенции или пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби и дълбинно почистване на кожата.

На този ден Луната е в хармоничен аспект с Уран в Телец, които ще оказват по-благотворно влияние както в емоционален план, така и върху делата при родените през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Въпреки, че Козирогът е доста консервативен знак, който се придържа към провереното и изпитаното във времето, Уран ще внесе свеж полъх и много интересни идеи, които имате шанс да ги реализирате успешно.

Ще сте по-склонни от обикновено да експериментирате, но всичко трябва да бъде добре обмислено и планирано.

Чудесен ден за срещи с приятели, за работа по проекти и други групови или организационни дейности. Луната в Козирог на този ден не образува предизвикателни аспекти с останалите планети, но сама по себе си е с по-неблагоприятно влияние при родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Ако искате да не изпитвате недоволство и разочарование, то трябва да не прекалявате с амбициите, с критиката и очакванията си към хората от обкръжението ви. Не предприемайте рискове на този ден. Предпазвайте се от спорове, неприятности и инциденти от различно естество. През следващите два дни се очаква по-засилен контрол и проверки от страна на всякакви контролни органи. Бъдете здрави!