Най -точният хороскоп за 26 април

Астро
07:10 - 26 Април 2022
2760
Най-точният хороскоп за 26 април

На 26 април Луната продължава транзита си през водния знак Риби. В сутрешните часове все още тя съвпада с Марс, в хармоничен аспект към Слънцето в Телец, а по-късно и към Уран в Телец. Днес няма предизвикателни аспекти на Луната към другите планети, като изключим сутрешния разпадащ се съвпад с Марс.

Няма как да сме инициативни и настроени за работа – Луната в Риби ни отпуска, разсейва и настройва меланхолично. И това е нормално след толкова дни празници - трудно се адаптираме към задачите. Но Луната и Марс са в предизвикателен аспект към рожденото Слънце на представителите на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби от първа и втора декада, а в по-малка степен и към Слънцето на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади.

Денят за вас може да е много по-динамичен и на моменти да се чувствате напрегнати емоционално.

Внимавайте за травми при спортуване в областта на краката, за грешки в работата, за загуба на информация или вещи, за интриги и конфликти, за измами и кражби. Възможни са също течове в дома или наводнения.

В здравословен план Луната и Марс в Риби създават опасност от възпалителни процеси, инфекции, интоксикации, проява на алергии и психо-емоционални кризи при по-лабилните хора. В световен план са възможни екологични замърсявания, хакерски атаки, крупни обири, наводнения, инциденти с плавателни съдове, отравяния, тайни заговори и други.

Хармоничните аспекти на Луната и Марс в Риби към Слънцето в Телец, а по-късно и към Уран ще оказват много по-позитивно влияние както в емоционален аспект, така и във взаимоотношенията с хората при родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Телците ще са изпълнени с много нови идеи и планове за бъдещето.

Ще получават подкрепа от страна на хора, от които зависи тяхната реализация.

Очакват ви вълнуващи срещи с интересни хора, придобивки и добри приходи. Раците ще имат успех в обучение, при разрешаване на юридически въпроси, в контакти и преговори със задгранични партньори, в рекламна и преподавателска дейност. Добри новини ще получат някои от вас от далече. Някои от Скорпионите ще имат дълбоки и страстни интимни преживявания. Други ще се радват на много късмет и добри възможности в бизнеса.

А при трети вниманието ще бъде насочено към техните деца и развитието им. Въпреки, че големият джакпот на спорт тото беше спечелен, можете да опитате и пуснете фиш днес. Има възможност за печалби при тези, на които им е заложено по рождение, дори и да не са милиони. При Козирозите акцентът попада върху комуникациите, преговорите, сделките, пътуванията, обучението. Днес имате възможност да купувате, продавате, да пътувате по работа, да подпишете важен договор, да общувате с повече хора по различни поводи, да се срещнете с приятели или роднини. Общуването ще е наситено с емоции и приятни разговори. Бъдете здрави!