Най-точният хороскоп за 26 август

Астро
06:16 - 26 Август 2021
2748
Най-точният хороскоп за 26 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 26 август Луната продължава транзита си през знака Овен, а съответно и нейното влияние върху нашите емоции, реакции и действия. На този ден Луната е в предизвикателен неблагоприятен аспект към Плутон в Козирог, но образува и хармоничен аспект с Юпитер във Водолей. Освен типичните проявления на огнената Луна като бързина, активност, динамика и смелост, днес ще прибавим и желанието за доминиране, за повече власт. Плутон е планета на трансформацията, на обновлението, на голямата власт. Както всеки зодиакален знак притежава положителни и отрицателни качества, така и планетите (дори злосторните) могат да оказват и положително влияние. Но не и днес, не и в неблагоприятен аспект към Луната в Овен.

Много хора (особено кардиналните знаци) няма да се чувстват спокойни на този ден и по-често ще избухват гневно, затова не ги провокирайте.

Нужно е голямо съзнание и толерантно отношение, за да бъдат избегнати не само скандалите, но и физически сблъсъци. Звездите в световен аспект повишават опасността от пожари, експлозии, военни нападения, атентати / преврати, прояви на насилие, криминални престъпления, тежки инциденти (напоследък са ежедневие, но си има звездни предпоставки за тях), природни бедствия, аварии и т.н. В здравословен план са уязвими мускулатурата и като цяло главата – мозъчна дейност, нос, външната част на ухото, горните челюст и зъби.

Хармоничният аспект на Луната в Овен с Юпитер във Водолей на този ден ще подкрепят действията и изявите на родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Желанието ви за забавления и шеги е голямо. Настроени сте позитивно, с приповдигнато настроение и много енергия. Силно вярвате в своите възможности и правота.

Склонни сте да проявявате повече щедрост и великодушие, да защитите и подкрепяте своите близки и скъпи на сърцето хора.

Денят за вас е благоприятен за спорт и друга физическа активност, за обучение и преподаване, за интелектуална дейност, разрешаване на юридически въпроси или морално-етични проблеми, реклама, изразяване на мнение, взаимодействие с чуждестранни партньори и контакти с хора зад граница. Луната в Овен ще ви вдъхва сили и увереност, страст и смелост. А Юпитер ще ви настройва философски и ще ви носи много късмет. Не така стоят нещата, обаче, за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог предимно, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. При вас емоциите ще вземат превес над разума. Склонни сте да реагирате по-бурно, а някои от вас дори агресивно. Възможна е появата на силно главоболие или зъбобол. Предпазвайте се от травми при спортни дейности и от удари в областта на главата, от пожари и взривове, от транспортни и други инциденти. Не забравяйте, че търпението е най-ценното качество, а при Луна в Овен то ще липсва. Преди да предприемете каквото и да е действие, пребройте първо до 20. Бъдете здрави!