Най-точният хороскоп за 26 август

Астро
06:56 - 26 Август 2022
3209
Най-точният хороскоп за 26 август

На 26 август Луната отново е в знака Лъв. По-специфичното на този ден е, че от 09:55 до 03:25 часа на 27 август е „без курс“, т.е. през целия ден след 09:55 часа. Това означава, че днес денят е неблагоприятен за нови начинания, важни действия и решения – подписване на договори, търговски сделки, започване на нов проект, регистрация на фирма, покупка на скъпи вещи и особено на техника – компютър, мобилен телефон, автомобил, битови уреди, машини и всичко останало, което се счита за дълготраен актив.

Ако имате да свършите важен ангажимент или друго, свършете го до 09:54 часа. След този час вършете само рутинни действия и довършвайте започнати вече задачи. Въпреки, че Луната е „без курс“ нейното влияние по знак в емоционален аспект си остава. През последните два дни ясно видяхме драматичните емоции при наши публични личности с планети в знака Лъв, един от които е бившият премиер Кирил Петков.

И днес много хора ще преживяват нападки и критика по-емоционално, драматично.

Ще действат и се изказват импулсивно. Всяко ново действие днес няма да има развитие и успех. Затова този ден е най-добър за рутинна работа, романтични срещи, забавления и релакс. А най-подходящ е за „нищоправене“, ако можете да си го позволите.

Днес Меркурий от Дева преминава в знака на партньорството, баланса, любовта, изкуството, закона и дипломацията Везни. До 23 септември ще бъде в този знак първоначално, тъй като между 10.09 и 03.10 е ретрограден и ще се върне за кратко в Дева. Родените под знаците и с Меркурий в Близнаци, Лъв, Везни и Водолей е добре да се възползват от хармоничния аспект на Меркурий с Марс в Близнаци до 09.09.2022.

Добър период за нови начинания, търговски сделки, уреждане на документи, явяване на изпити и интервю за работа, за изглаждане на взаимоотношения, пътувания, покупка на техника или автомобил / машини за работа, придобиване на нови знания и умения. От 10.09 до 03.10.2022 год.

Меркурий ще бъде ретрограден и в този период ще трябва отново да забавим темпото, да се върнем назад във времето и да преосмислим всяко минало наше действие. Този период е подходящ за ремонтни дейности, корекция на минали грешки и взаимоотношения, връщане на дългове, ревизии, рефинансиране, реорганизации, явяване на поправителни изпити и т.н.

По-неблагоприятен е този ден за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби. Концентрацията днес е понижена - внимавайте за грешки, особено за такива, които биха могли да провокират инциденти.

Възможни са объркване, изгубване, загуба на вещи, проблеми с технически съоръжения и апаратура, невъзможност за реализиране на набелязани задачи, пропадане на уговорени срещи и т.н. Луната в Лъв сама по себе си е с по-положително влияние в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Но все пак, да не забравяме, че Луната „без курс“ касае всички хора. Вършете ежедневната си работа, но не планирайте и не вършете нищо важно или рисковано.

Следобедните и вечерни часове са подходящи за игри, спорт, творчески занимания, социални контакти и всякакви развлечения. В световен план и днес е повишена опасността от пожари, експлозии и всякакви инциденти поради разсеяност и неправилна преценка. Ако ви предстои пътуване на дълъг път, шофирайте разумно със съобразена скорост. Не позволявайте нищо и никой да отвличат вниманието ви. Бъдете здрави!