Най - точният хороскоп за 26 декември

Астро
07:29 - 26 Декември 2021
2580
Най- точният хороскоп за 26 декември

Луната и в днешния празничен ден е в знака Дева, като в ранните часове на деня образува хармоничен аспект с ретроградната Венера и Плутон в Козирог. А в интервала между 10:39 и 18:24 тя е „без курс“ – през тези часове тя не образува мажорни (главни) аспекти с останалите планети.

Въпреки, че Дева е знак, свързан с работата и здравето, на празник и при Луна „без курс“ ще бъде различно този път. Няма да сме настроени да вършим нещо важно, а и денят не е благоприятен за такива неща. Добре е да вършим само рутинни дейности – готвене, малко почистване, хапване и пийване на хубава трапеза с вкусни ястия и в приятна компания. Денят е най-подходящ за разговори и общуване с приятели или роднини, за активна почивка и както обичам да казвам – за нищоправене.

Това действие е най-приятно, а и ни се полага почивка. Денят е добър също за разходки в парка, излети в планината, спортуване и всякакви интелектуални занимания. В 18:25 часа Луната преминава във въздушния кардинален знак Везни, където ще бъде до 23:16 часа на 28 декември. И с навлизането на Луната във Везни се настройваме за любов, забавления и купони.

Неустоимо ни привлича всичко красиво, изкуството, музиката. Желанията и емоциите ни са по-балансирани.

Луната в Дева през деня, макар и „без курс“, е с по-положително влияние в емоционален аспект за родените вече през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Много по-земни са желанията ви и сте стабилни физически и емоционално. Чудесен ден за спа и оздравителни процедури, спорт и туризъм, четене на книги, писане, гледане на научно-популярни филми, кулинарни занимания, интелектуални игри и разговори. Луната в Дева е с по-неблагоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец или Риби, а в по-малка степен и за представителите на трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Концентрацията при Луна „без курс“ е понижена, а мисленето и реакциите може да са по-объркани. Не е добре да предприемате рисковани действия и да взимате решения за бъдещето си. Ако сте на път, бъдете по-предпазливи зад волана. Възможни са също изгубване, объркване на пътя и инциденти поради разсеяност.

Луната в знака Везни след 18:35 часа е с по-неблагоприятно влияние вече за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Не прекалявайте с храната и алкохола. В общуването се стремете да не проявявате капризи или да имате някакви по-големи очаквания и специално отношение от страна на партньора си. Енергията на въздушната Луна във Везни е с най-позитивно влияние върху психо-емоционалното състояние, както и за взаимоотношенията с околните при родените през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вечерта е много подходяща за посещение на концерти, кино, театър, ресторант, всякакви обществени места за забавления и за интимни срещи в романтична обстановка. Бъдете здрави!