Най-точният хороскоп за 26 май

Астро
06:41 - 26 Май 2022
1789
Най-точният хороскоп за 26 май

На 26 май Луната продължава транзита си през огнения кардинален знак Овен. Интензитета на преживяванията и днес е засилен, доста експанзивен с тенденцията да възникват сериозни спорове и конфликти, както и засилване на агресията.

Ако съумеем да използваме тази мощна огнена енергия конструктивно, имаме възможността да постигнем много и то в кратки срокове. Важното е да проявяваме повече търпение и толерантност в общуването, да не „слагаме каруцата пред коня“ (т.е. да не действаме прибързано и необмислено). Днешният ден също е много благоприятен за нововъведения, интелектуална и техническа работа, разрешаване на кризисни въпроси.

Едва в късните часове на деня Луната образува точни аспекти – съвпада с Венера в Овен, но двете заедно образуват и предизвикателен дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог. Някои хора ще изпитват силни емоции и страсти в интимните отношения, но при други квадратурата на Луната и Венера към Плутон ще има негативно въздействие. В късните часове и през нощта срещу 27 май (а това е петък) е повишена опасността от сериозни обири и сцени на ревност с прояви на насилие над жени предимно – Луната и Венера са женски планети.

Не изключвам, разбира се, отново пожарите и експлозиите заради позицията на Луната в огнения Овен.

Препоръчително е да не се шофира бързо по пътищата. Преди да тръгнете на път проверете автомобила си за изправност – стартер, акумулатор, алтернатор, делко, бобина, свещи и кабели.

Този ден е по-предизвикателен като проявление в емоционален и събитиен план за родените през втора и особено през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади.

Най-внимателни трябва да бъдете в интимните, бизнес или политически партньорства. В интимните / семейни отношения се стремете да не проявявате капризи, да не сте твърде настоятелни и взискателни. Не давайте поводи за ревност, а ако партньорът ви е причината за това ще трябва да запазите хладнокръвие. Сега не е момента да изяснявате взаимоотношения, кой крив и кой прав.

В бизнес делата и хората, с които си партнирате не проявявайте голямо доверие и не приемайте всичко за чиста монета. Възможно е да се опитат да ви измамят, да ви изнудват и манипулират. Предпазвайте се от финансови загуби и кражби.

Ако ще пътувате някъде в петък за почивните дни, задължително вземете предпазни мерки срещу обири и не задържайте пари или ценности в дома си докато ви няма.

Не оставяйте нещо от уредите в дома си включено и проверете преди да тръгнете, особено запалими и избухливи. Денят се очертава много по-успешен и позитивен, макар и доста динамичен, за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие ще сте по-инициативни, позитивно настроени. През деня може да свършите много ценни задачи, да постигате успехи. А вечерните часове за вас ще са наситени с много страст, забавления и положителни преживявания. Бъдете здрави!