Най-точният хороскоп за 26 март

Актуални новини
07:30 - 26 Март 2021
2847
Най-точният хороскоп за 26 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 26 март в 05:26 часа Луната преминава в земния знак Дева, през който ще транзитира до 07:22 часа на 28 март. През следващите два дни и половина Луната в Дева ще ни заземи. Няма да сме склонни да прибързваме и взимаме емоционални решения, а напротив – ще проявяваме повече разум и ще подлагаме всичко на предварителен анализ и наблюдение.

Ще забелязваме всеки детайл и ще се стремим да вършим всичко по най-добрия възможен начин.

Много по-практични сме, усърдни и изпълнителни в работата си. Но Девета притежава и някои негативни черти в характера си, както и всеки представител на другите знаци. Перфектни хора няма. Девата е много придирчива, склонна да критикува и мрънка в желанието си всичко да бъде в ред, създаден обаче от нея. А това желание да бъде всичко в ред включва и вас. Иначе е много грижовна, трудолюбива, услужлива и винаги готова да помогне. През следващите два дни малко или повече ще проявяваме качества на Девата. Но се стремете да не критикувате прекалено и се съобразявайте с мнението на другите. Дните са подходящи за обучение, писане, анализи и прогнози, всякакви други интелектуални занимания, уреждане на документи, дребни ремонти, почистване на дома или офиса, развиване на практически умения и усъвършенстване в някаква дейност като плетене, шиене, бродерия и т.н. Тъй като Дева е знак на работата и здравето, то дните са подходящи също за провеждане на лечение, диети, медицински изследвания и други процедури подобряващи здравния ни статус.

На 26 март Луната в Дева образува благоприятен аспект с Уран в Телец, а във вечерните часове и през нощта срещу 27 март тя вече е в предизвикателен неблагоприятен аспект с Марс в Близнаци. Петъчният ден е по-успешен за родените предимно през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Уран в Телец повишава сензитивността ви, изпълнени сте с нови идеи и планове за бъдещето. Експериментирайте смело, но без да губите почва под краката си.

Очакват ви приятни изненади и преживявания, срещи и разговори с приятели и съмишленици.

Много добър ден на науката и техниката, както и за творците. Неблагоприятният аспект на Луната с Марс, който ще бъде активен и в сутрешните часове на 27 март, изисква повече предпазливост в решенията и действията от страна на родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и от представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Много от вас ще чувстват вътрешно напрежение, което в определени моменти да предизвика избухливост. Склонни сте да водите упорита борба, за да постигате желаното, но тази упоритост съответно да предизвиква спорове. Бъдете търпеливи и сдържайте емоциите си. Не насилвайте нещата, ако нещата не се случват както сте очаквали. Ще дойдат и по-добри дни. Предпазвайте се от травми и инциденти. Бъдете здрави!