Най -точният хороскоп за 26 март

Астро
07:52 - 26 Март 2022
2243
Най-точният хороскоп за 26 март

На 26 март Луната продължава транзита си през земния знак Козирог. В съботния ден тя образува хармонични аспекти – първо с Юпитер, а след това с Меркурий и Нептун в Риби.

А в късните вечерни часове Луната съвпада с Плутон в Козирог. И днес сме доста по-предпазливи, практични, със земно мислене и по-контролирани емоции. Въпреки, че Луната е в Козирог, нейните хармонични аспекти компенсират позицията й по-знак.

Това е много добър ден за излети в планината и разходки сред природата, за ремонт и строителни дейности, за семейни срещи, подреждане и почистване в дома, грижа за възрастните ни близки, планиране на дългосрочни цели и проекти.

Не сме склонни да прибързваме или експериментираме в действията си, настроени сме по-консервативно. Стремим се към стабилност.

Единствено в късните часове на деня съвпадът на Луната с Плутон ще оказва по-негативно влияние в емоционален и събитиен план. Препоръчително е да се избягва в тези часове пътувания на дълъг път и шумни непознати компании.

Възможни са инциденти, сбивания, травми и катастрофи. В световен план звездите повишават опасността от агресия и военни нападения, аварии, природни катаклизми и други.

Този ден може да е по-неблагоприятен в емоционално отношение за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади.

Въпреки, че през деня Луната не образува негативни аспекти, много от вас могат да усещат потиснатост, нежелание за общуване с много хора, страхове.

Не са изключени и спорове или отчужденост. Във вечерните часове и през нощта не предприемайте никакви рискове или пътуване / шофиране.

Звездите създават опасност от травми, инциденти, катастрофи, неприятности с властта, експлозии или пожари. Бъдете на сигурно място и по-уединени. Ако предприемете разходка в планините, приберете се в ранния следобед. Луната в Козирог и хармоничните й аспекти с Юпитер, Меркурий и Нептун в Риби ще има по-положително влияние при родените през втора и трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вие сте настроени по-позитивно и романтично.

Интуицията ви е силна, концентрацията – много добра. Подхождате отговорно и сериозно към хората и задачите си за деня. Много добър ден за семейни празници, ремонти и строителство, екскурзии сред природата. Бъдете здрави!