Най-точният хороскоп за 26 ноември

Астро
06:29 - 26 Ноември 2021
1790
Най-точният хороскоп за 26 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 26 ноември Луната продължава транзита си през знака Лъв. На този ден освен че ще сме по-целенасочени, борбени и енергични, ще реагираме и малко по-емоционално. През първата половина на деня Луната все още е в предизвикателен аспект с Марс в Скорпион, а през втората половина образува такъв и с Юпитер във Водолей. Ще сме склонни да реагираме и действаме водени от силното желание за повече независимост и свобода. Няма да приемаме каквито и да било ограничения, ще държим на своите принципи и убеждения. Денят е неблагоприятен за разрешаване на юридически и енергийни въпроси, за разговори и преговори на високо ниво, за пътуване с влак. 26 ноември се очертава като ден с повече напрежение за родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. За вас е важно да не предприемате рисковани действия, да не нарушавате законите и да не прекалявате в нищо. Предпазвайте се от неприятности с органите на реда, от конфликти с околните, от травми и инциденти. Сдържайте по възможност емоциите и не вземайте прибързани емоционални решения. В световен план е повишена опасността от протести, аварии, инциденти с влакове и други. От 18:23 часа до 04:12 часа на 27 ноември Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. След 18:30 часа избягвайте да взимате важни решения и да се натоварвате.

Отдайте се на почивка, приятелски разговори, интимни срещи, игри с децата, творчески дейности и други забавления по ваш избор.

По-позитивен и успешен ще бъде денят за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната не прави хармонични аспекти към другите планети, но аспектира добре вашето рождено Слънце. Изпълнени сте с вяра, мечти и надежди за по-добро бъдеще. Звездите ви дават зелена светлина. Имате шанс и възможност за успехи и постижения, за изяви в публичното пространство и за повече разбирателство с околните. Щедростта, искреността и топлото ви отношение ще отварят много врати пред вас. Двете светила са изключително важни за нашето физическо и психическо състояние, а при хармонични аспекти те ни зареждат с много енергия, стабилизират ни, подобрява се настроението, а действията ни се увенчават с успех. Овните ще се радват на топли интимни отношения, на радостни мигове с децата. Добър ден за спортистите, творците, бизнесмените и политиците. За Близнаци денят е наситен с ползотворни разговори, пътувания, преговори, покупко-продажби. Добър ден за уреждане на документи. Везните ще са изпълнени с много нови идеи и планове за бъдещето. Ще се радват на подкрепа от страна на приятели или съмишленици, както и на интересни нови контакти с тенденция към зараждане на приятелски отношения в бъдеще време. Добър ден за организационни и групови дейности. За Стрелците денят е благоприятен за реклама, разрешаване на юридически въпроси, разговори и преговори със задгранични партньори, пътувания участие в конкурси и състезания, за творчески и духовни занимания. Бъдете здрави!