Най-точният хороскоп за 26 октомври

Астро
06:07 - 26 Октомври 2021
2682
Най-точният хороскоп за 26 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В 00:01 часа на 26 октомври Луната преминава във водния знак Рак, където ще бъде до 12:07 часа на 28 октомври. Време е през следващите два дни и половина да обърнем повече внимание на личните си дела, на дома и семейството, на родителите си. Луната, управител на този знак, тук е в силна позиция. Но дори и в най-силната си позиция по знак, планетите имат и по-негативно влияние, когато са в предизвикателни аспекти с някоя от другите планети. На днешния ден, обаче, Луната образува хармоничен аспект със Слънцето в Скорпион и едва в късните нощни часове активира предизвикателен аспект с Меркурий във Везни. Това бележи деня като по-ползотворен в своята цялост. Когато Луната преминава през знака Рак се засилва чувствителността ни, интуицията, чувството за самосъхранение, стремежът ни към сигурност и стабилност в семейството. Много по-раними и грижовни сме, но реагираме и взимаме решенията си по-скоро емоционално. По-предпазливи сме, закриляме близките си от опасностите и сме готови да удовлетворим всяка тяхна нужда или желание. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни социални и здравни въпроси, сигурността в държавата, селското стопанство, качеството и цените на храните от първа необходимост, цените на потребителските стоки и услуги, състоянието на водите, екологични и други вътрешно-политически въпроси.

В личен план денят е най-успешен за родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Имате отлични възможности за успешни изяви, за добри резултати в работата си, за разбирателство с хората от обкръжението, за много топлота в интимните и семейни отношения. Хората ще ви даряват с уважението и подкрепата си, но те са заслужени. Вашата силна емпатия и загриженост, способността да изслушвате, да дадете правилен съвет и да ги подкрепите, да вземете правилното решение в точния момент кара хората да са сигурни във вас, а от там и в себе си. Много добър ден за уреждане на лични и семейни въпроси, за размисли и медитация, за покупка или уреждане на имуществени въпроси, за зачеване, както и за всякакви други дейности в дома и за дома. Луната в Рак е по-дисхармонично разположена към Слънцето на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Стремете се да не приемате всичко твърде лично, да не реагирате и взимате твърде емоционално своите решения, за да не предизвикате обратни реакции у хората и да възникват конфликти. Не предприемайте рисковани действия и особено в късните часове на деня и през нощта. Избягвайте нощно шофиране на дълъг път. Ограничете мазнините, месото и месните продукти. Уязвими са психиката, стомахът и храносмилателната система. Не са препоръчителни операции на млечните жлези, стомах и дванадесетопръстник, отстраняване на туморни образувания. Бъдете здрави!