Най - точният хороскоп за 26 януари

Астро
06:24 - 26 Януари 2022
2957
Най - точният хороскоп за 26 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 26 януари Луната продължава транзита си през водния знак Скорпион, а съответно и нейното влияние върху нашите реакции и емоции. Луната в този знак не оказва положително влияние. Плутон управлява знака Скорпион, а при него нищо не е повърхностно или балансирано.

И е нужно всеки от нас да бъде особено внимателен в своите реакции, думи и действия. Скорпионът външно изглежда спокоен, но вътре в душата му бушуват страсти и емоции. Плутон има силна връзка с вулканите и атомните централи, затова винаги емоциите на Скорпионите са така мощни. В дните, когато Луната преминава през Скорпион, интуицията ни е засилена, концентрацията отлична, но и мнителността е силна.

Това е добро време за трансформация и обновление. Но когато става дума за световни процеси и събития, нещата не са толкова прости и лесни.

В световен план и този ден е труден и напрегнат, с опасност от инциденти, аварии, прекъсвания на електричеството в някои райони, нарушение в комуникационните връзки, крайност в действията и манипулации / натиск. Жаждата за власт и влияние е много голяма.

В сутрешните часове Луната все още е в неблагоприятен аспект с Уран в Телец, а образува такъв аспект и със Сатурн във Водолей. Напрежението и днес е засилено, но да се надяваме че Сатурн ще изиграе своята голяма положителна роля за стабилизиране на големите световни страсти и ограничаване на опасността от военни действия и крайност в емоциите у великите сили. Сатурн във Водолей е силно поставен по знак и има възможност най-лошият сценарий за глобална война, поне засега, да се избегне.

В личен план този ден е неблагоприятен и по-труден за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. По-трудно ще реализирате своите планове и ще срещате по-често ограничения.

Денят не е добър за рисковани начинания, за взаимодействие с институции или важни разговори с началници или други важни за вас действия и изяви. Не се натоварвайте прекалено физически и емоционално, избягвайте стрес.

В здравословен аспект е уязвима психиката, пикочо-половата система.

Луната на този ден образува хармонични аспекти с Нептун в Риби и с ретроградния Меркурий, който от днес отново е в знака Козирог. След като тръгне в директен ход на 5 февруари, до 14 февруари включително е в Козирог, а след това ще премине повторно във Водолей.

Хармоничните аспекти на Луната с Нептун и Меркурий днес ще оказват по-положително влияние на родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Мисълта ви е задълбочена, концентрацията отлична, а интуицията много силна. Ще подхождате сериозно и отговорно към хората и ангажиментите си.

С лекота ще усещате настроението у хората и фалша. Разчитайте на първото си впечатление в общуването, няма да ви подведе. Добър ден за анализи и изследвания, за задълбочена и продължителна работа. В личните връзки и взаимоотношения ще сте особено привлекателни със своята загадъчност и магнетизъм. Бъдете здрави!