Най-точният хороскоп за 26 юли

Астро
07:01 - 26 Юли 2021
4947
Най-точният хороскоп за 26 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 26 юли в часовете между 02:13 и 06:30 Луната във Водолей е „без курс“. В 06:31 часа тя преминава във водния знак Риби, където ще бъде до 12:57 часа на 28 юли. През следващите два дни и половина ще бъдем по-сензитивни, състрадателни и чувствителни към нуждите на хората в обкръжението ни. Склонни сме да попиваме буквално енергията, до която се докосваме в ежедневието си и да се поддаваме на влияние. Имаме силно желание за емоционална хармония, близост и топлота в отношенията. Луната в Риби ще ни потопи в дълбините на душите ни, за да осъзнаем най-съкровените си нужди и желания. Настроени сме мечтателно, но и рискът да мислим и действаме нереалистично не е малък.

Силната ни вяра и интуиция ще помогнат да осъзнаем някои свои грешки и да ги коригираме.

В такива дни не сме особено инициативни и смели. Може дори да чувствате меланхолия, тъга и необходимост да се отдръпнем и вглъбим в себе си, за да се заредим с енергия и преосмислим свършеното до момента. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани с тайните служби, социални теми, водните ресурси, екологични въпроси, цените на лекарствата и на водата, качеството и цените на горивата, здравеопазването и разпространението на вирусите, психичното състояние на хората и на болните с хронични заболявания. През следващите два дни и половина трябва да е повишено вниманието ви при къпане в морето и в други водоеми. Да се избягва прием на алкохол, наркотици и твърде мазни храни.

В първия работен ден на новата седмица Луната в Риби е в съвпад с Юпитер и заедно са в неблагоприятен аспект към Венера в Дева. Денят е по-предизвикателен в личен план за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Юпитер ще засили още повече вашата емоционалност. Опасността се крие в това, че може да имате твърде силна вяра в правотата и успеха си, което да ви подтикне към необмислен риск и твърде емоционални реакции. Разрешете или приключете важни финансови въпроси, които ви карат да се чувствате нестабилни.

Не правете големи капиталовложения, предпазвайте се от кражба или загуба на пари и ценности.

Спазвайте законите и не прекалявайте в нищо. Възможни са и конфликти в партньорските интимни или бизнес отношения. Не позволявайте да ви използват и да влияят на решенията ви. Денят не е добър за изясняване на взаимоотношения. Следващите два дни и половина са благоприятни за творческа работа, разкриване на тайни и мистерии, медитация и други духовни практики, подпомагане на социално слаби и болни хора, за романтични срещи. Луната в Риби ще има много по-благоприятно влияние в делата и взаимоотношенията с околните при родените през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Тя ще ви действа успокояващо и вдъхновяващо. Много по-лесно ще постигате целите си, ще достигате сърцата на хората заради вашата нежност и топло отношение, заради готовността ви да удовлетворите най-съкровените им желания. Бъдете здрави!