Най-точният хороскоп за 26 юни 2022 г.

Астро
07:27 - 26 Юни 2022
3234
Най-точният хороскоп за 26 юни 2022 г.

На 26 юни Луната вече е във въздушния подвижен знак Близнаци, където ще бъде до 14:53 часа на 28 юни. Близнаци е знак, управляван от Меркурий – планетата на интелекта, комуникациите и обменът на информация.

През следващите два дни и половина Луната в Близнаци ще има силно влияние върху начина ни на мислене, взимане на решения, общуване с околните. Нуждаем се от разнообразие, разговори, пътувания и ще бъдем доста по-енергични от предходните дни. В неделния ден Луната е в съвпад с Венера в Близнаци и заедно образуват хармоничен аспект към Юпитер в Овен. Това е един прекрасен ден за семейни тържества, сватби, излети сред природата, интелектуални занимания, срещи и разговори с приятели, роднини и любими хора.

Общуването е много леко и дори забавно на моменти. Изпълнени сме с енергия и нови идеи. Изпитваме необходимост да споделяме, да разговаряме, да се забавляваме. И сега е момента за това.

Не оставайте у дома, работата няма да избяга. Човек има нужда да се разтовари от напрежението през седмицата. Спортуването и дихателните упражнения ще подобрят дишането и общият ни тонус – Близнаци и Меркурий управляват дихателната и нервната системи. Препоръчително е да се намали употребата на тютюн, а ако сте у дома проветрявайте помещенията по-често.

Днес звездите са изключително благосклонни към родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Много вълнуващ и романтичен ден, особено за младите и неангажирани Близнаци (както и за представители на знаците Овен и Телец с рождена Венера в Близнаци). Ще се чувствате в чудесно настроение, настроени за шеги и любовни приключения. Ще се радвате на лични или семейни придобивки.

Венера в Близнаци не обича дълбоките чувства, ограниченията и драматични преживявания. Обича разнообразието и свободата. Тя общува свободно и с лекота се разбира с всеки, но е непостоянна и променлива.

Много подходящ ден за вас за купони с приятели, социални контакти, сватби, кръщенета, посещение на концерти, изложение на автомобили, покупка на книги или техника за бита, участие в семинари или олимпиади, писане и оформяне на документи и т.н. Луната и Венера в Близнаци може да се отрази по-неблагоприятно в емоционален план при родените през първа декада и с рождена Венера в знаците Дева, Стрелец, Риби и само при онези представители на първа декада Близнаци, при които рожденото Слънце и Венера са с дисхармонични аспекти от други планети в рождения хороскоп. Например, ако Слънцето и Венера са в Близнаци, но имате други рождени планети в знаците Дева, Стрелец или Риби.

Може да чувствате неудовлетвореност във връзките и любовните отношения, да възникват спорове, прояви на ревност или усещане за пренебрежение от страна на любимия човек. Предпазвайте се от финансови измами и загуба на пари или ценности. Бъдете здрави!