Най-точният хороскоп за 26 юни

Астро
08:06 - 26 Юни 2021
2534
Най-точният хороскоп за 26 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В днешния съботен ден Луната отново е в знака Козирог. В сутрешните часове хармоничният й аспект с Нептун в Риби ще ни вдъхнови и настрои на романтична вълна. Някои хора могат да се чувстват и по-меланхолични. След това обаче звездите образуват доста опасни аспекти – Луната съвпада с Плутон и заедно са в предизвикателен неблагоприятен аспект с Венера в Рак. Чувствата и преживяванията стават много дълбоки, а желанието за притежание – силно.

Венера е планета на любовта, парите, нашите ценности и притежания.

На този ден трябва много да внимаваме в партньорските отношения и любовта, тъй като е повишена опасността от сериозни прояви на ревност и дори за насилие над жени поради ревност. Ракът е много чувствителен и раним знак и не бива да се преминава границата на ревността, за да не се стига до семейни драми. Могат да се засилят страховете при някои хора, при други желанието за притежание на скъп човек на всяка цена и манипулиране. Възможно е дори да се появи усещането за липса на обич, недоверие, неудовлетвореност в любовта. По отношение на парите и всякаква друга собственост влиянието на звездите ще е сходно. А това повишава опасността за кражби и по-крупни обири на пари и ценности. Оста Рак – Козирог е свързана с личния живот и дълбоките емоции, домът и семейството (Рак), а Козирогът е символ на високите цели, на редът и дисциплината. Трябва да се стремим към баланс на емоциите и желанията, да бъдем по-дисциплинирани и отговорни, да контролираме чувствата и действията си. В часовете между 15:49 и 17:08 Луната е „без курс“, а в 17:09 часа преминава във въздушния уранов знак Водолей. Така че, предстоят два доста предизвикателни в световен план дни – особено активиране на вулкани и други природни бедствия.

Звездите в съботния ден са с неблагоприятно влияние за родените под знаците, но най-вече през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог (с такива асценденти също), а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Споделяйте чувствата и мечтите си с партньора и любимия човек, без да проявявате капризи и да бъдете твърде настоятелни. Не давайте повод за ревност, за да не предизвикате сериозен конфликт. Не е изключено и някой от вас да бъде разочарован от своя партньор или любим/а. Но дори и да ви дадат повод за разочарование, добре помислете дали да прекратите окончателно отношенията, за да не съжалявате на по-късен етап.

Всяка връзка преминава през кризисни ситуации и от нас зависи какъв ще бъде изходът от един временен конфликт.

Тъй като Венера има връзка с парите и ценностите, предпазвайте се от кражби и обири в дома / офиса. Не оставяйте пари и ценности, ако отсъствате и пътувате през уикенда. Вземете превантивни мерки срещу обири. Избягвайте опасни места в планините. Луната и Плутон в Козирог ще повишат емоционалността при всички хора, но денят се очертава и по-благоприятен за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Добър ден за проучвания, научни изследвания, изхвърляне на стари ненужни вещи, възстановителни процедури, най-общо казано – за реорганизация. Сексът ще ви подейства трансформиращо и обновяващо, а това ще има и положително влияние върху връзката. Ще достигате до сериозни прозрения, които могат да променят живота ви на по-следващ етап. След 17:09 часа Луната във Водолей активира неблагоприятен аспект с Марс в Лъв. По-уязвими за здравословни неразположения, неприятности или инциденти са вече родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Обичайте се, споделяйте, проявявайте търпение и повече толерантност. Бъдете здрави!