Най-точният хороскоп за 27 април

Астро
07:30 - 27 Април 2021
2281
Най-точният хороскоп за 27 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 27 април Луната преминава през водния знак Скорпион, където ще бъде до 18:42 часа на 28 април. В 06:31 часа на 27-ми е Пълнолуние на 7 градуса в знака Скорпион. Както е известно Луната има силна връзка с нашите реакции, емоции и преживявания. В този знак тя не се проявява позитивно върху чувствата ни, тъй като сме склонни към крайности в поведението, мнителност, недоверчивост, потайност, манипулации и насилие в най-негативния вариант на проявление.

Освен това е и Пълнолуние, поради което енергията ни е в своя максимум.

Време е за довършване и приключване на важни дейности и проекти, за обновление. Денят е подходящ и за провеждане на лунната диета за изчистване на токсините от организма. Не е благоприятен за извършване на операции, особено на половата система и дебелото черво, както и за отстраняване на туморни образувания. На дневен ред в публичното пространство както на самия ден, така и през следващата една седмица ще бъдат разисквани важни въпроси, свързани с властта и управлението, здравеопазването, финансово-кредитни въпроси, престъпността, енергетиката, строителството, застраховките, осигуряването, подпомагането на бизнеса, изразходването на средства; дейността на банките, тайните служби, съдебната власт, както и всякакви други кризисни въпроси.

Пълнолунието ще има най-положително влияние на деня и през следващите 1-2 седмици за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Слънцето и Уран в Телец, както и Луната в Скорпион са в хармонични аспекти към рожденото ви Слънце и ще имате възможност за по-положително развитие в личните и в бизнес делата ви. На Раците ще им върви в любовта, в бизнеса и изявите. Ще получават важни новини за / от децата по въпроси относно бъдещи планове и развитие. Девите ще имат успех в учението, в договорните отношения и покупко-продажбите, добри новини за хората от най-близкото им обкръжение. Козирозите ще получат важна подкрепа от приятел или високопоставена личност, успех в организационни и групови дейности. А Рибите ще имат силно желание за самоусъвършенстване, придобиване на нови знания, пътешествия. Могат да разчитат на успех в контакти със задгранични партньори, в обучението, при разрешаване на юридически въпроси и съдебни спорове, при участие в конкурси / изпити или в научни форуми и т.н.

Слънцето в Телец в хороскопа на Пълнолунието е в съвпад с Уран и заедно с Луната в Скорпион образуват двоен квадрат със Сатурн във Водолей.

Тази звездна конфигурация е много трудна и създава предпоставка за сериозни ограничения и затруднения, високо напрежение в държавата, конфронтация и никаква възможност за разбирателство между институциите. Т.е. ще липсва всякаква възможност за градивност и консенсус по най-важните въпроси в държавата. В световен план положението ще е сходно – конфликти между държави, финансови и секс скандали, криза в банковия сектор и в големи фирми, здравни проблеми, природни катаклизми, тежки инциденти и криминални престъпления, конфликти и дори разпад на съюзи и организации. Не е изключено хора от най-високите етажи на властта да бъдат отстранени или сами да подадат оставка, а в най-лошия вариант да чуем и за смъртта на човек с голямо влияние в следващите 1-2 седмици. В личен план 27 април е неблагоприятен ден за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Предизвикателствата могат да бъдат в различни направления – финансови ограничения или загуби, проблеми с кредити и различни институции, грижи около роднина или други семейни грижи, конфликти с началници или проблеми с контролни органи. Избягвайте пътувания на дълъг път и най-вече със самолет или влак. А ако е наложително да пътувате и шофирате, бъдете изключително внимателни. Звездите повишават опасността за семейни драми – убийства и самоубийства. Бъдете разумни, търпеливи и не предприемайте риск. Бъдете здрави!