Най -точният хороскоп за 27 април

Астро
06:12 - 27 Април 2022
2088
Най-точният хороскоп за 27 април

На 27 април Луната за пореден ден е във водния знак Риби. Днес тя е в съвпад с Венера, Юпитер и Нептун. Това е един много мощен съвпад от четири планети в един знак, наречен в астрологията стелиум.

В положителен план този стелиум дава невероятна възможност за творчески постижения и изяви на хора от средите на изкуството, за разкриване на тайни и мистерии, за духовни занимания. Възможно е да бъдат открити в морета / океани тайни или големи количества злато и други ценности от миналото. Много по-емпатични и емоционални ще са болшинството от нас. С готовност ще помагаме на нуждаещите се. Интуицията ни е много силна – бързо и безпроблемно ще усещаме чуждите чувства и настроения.

Ще ни вълнува всичко скрито и невидимо за очите. По-сензитивните хора могат да имат пророчески сънища или видения. В негативен план е повишена опасността от сериозни измами, кражби и обири на ценности с голяма стойност; самоубийства заради изневери или несподелена любов, инциденти във вода, екологични катастрофи, наводнения и т.н. Този т.нар. стелиум в Риби от своя страна образува хармоничен аспект с Меркурий в Телец и с Плутон в Козирог.

Видно е, че днес енергиите протичат с лекота и имаме много възможности да се разгърнем и свършим много добри дела.

На този ден шансът да се родят бъдещ духовен водач, религиозен лидер; лечител, ясновидец или творец от световна величина и не на последно място бъдещ милионер / милиардер е много голям. Денят е благоприятен за медитация, молитви, самоусъвършенстване и духовно развитие, водни лечебни процедури, ароматерапия, творческа работа, обучение, изразяване на становище, взаимодействие с чуждестранни партньори, рекламна и издателска дейност. Не е препоръчително днес да правите медицински изследвания, тъй като опасността от грешки в диагнозата или загуба / объркване в изследванията е голяма. От 16:36 до 19:10 часа българско време тя е „без курс“. В 19:11 часа преминава в огнения авантюристичен, борбен знак Овен.

Луната, Венера, Юпитер и Нептун в Риби са в дисхармоничен аспект на този ден към Слънцето на родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и към Слънцето на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада.

Колкото сте по-уединени и отдалечени от хората, толкова по-добре ще бъде за вас. Това, че планетите не са в добри аспекти за вас, не означава че не сте чувствителни и емоционални.

Напротив, днес сте изключително чувствителни, но и доста уязвими към чуждо енергийно влияние, за разочарования в интимните отношения, интриги, измами и кражби, илюзорно мислене и неправилни преценки, алергии, възпалителни процеси, инфекции, отравяния и т.н.

Денят е доста натоварен в Риби енергийно и в най-негативен план са възможни убийства и самоубийства заради несподелена любов или изневяра. Не подходящо за вас днес да изяснявате лични или бизнес взаимоотношения, да разрешавате съдебни спорове или финансови въпроси. Избягвайте и скъпи покупки. Вземете превантивни мерки в дома или офиса си срещу обири и течове. При необходимост сменете паролите си на банкови сметки и имейли.

Възможни са и хакерски атаки. Хармоничните аспекти на Луната, Венера, Юпитер и Нептун в Риби към Меркурий и Плутон ще внесат особено вдъхновение и романтична настройка при родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Те дават възможност за отлични постижения, успехи, придобивки, публични изяви и щастливи семейни или интимни преживявания за вас. Много добър ден за вас за църковен брак, кръщаване, обяснение в любов, зачеване на дете, творческа работа, духовни занимания, разкриване на тайни, индивидуална и групова психотерапия, други групови дейности за духовно развитие. Големият стелиум в Риби, включващ в себе си Венера и Юпитер (малкият и големият благодетел), днес със сигурност ще донесе при някои хора много големи печалби.

Препоръчително е да се избягват психическо натоварване, работа с химикали, прием на алкохол и наркотични вещества, пътуване по вода, поставяне на ваксини и упойки, както и на венозни медикаменти при извършването на цветни рентгенови снимки. Предпазвайте се и от магии. Луната в огнения знак Овен след 19:11 часа и през следващите два дни ще ни зарежда с ентусиазъм, огнено вдъхновение, страст, борбеност и силна воля. Бъдете здрави!