Най-точният хороскоп за 27 август

Астро
06:15 - 27 Август 2021
3768
Най-точният хороскоп за 27 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 27 август в часовете от 00:14 до 07:26 Луната в Овен е „без курс“. Ако сте извън дома си в този интервал от време, предпазвайте се от грешки и инциденти. В такива часове концентрацията ни е намалена, преценките и реакциите ни са затруднени. В 07:27 часа Луната навлиза в земния знак Телец, където ще бъде до 19:42 часа на 29 август. В този знак Луната е в добра позиция и създава усещане за повече спокойствие, а темпото се забавя. Разбира се, изключения винаги има, но през следващите три дни ще се стремим към финансова стабилност и емоционален комфорт. Много по-търпеливи и предпазливи сме.

Не сме склонни към прибързани действия и риск.

Телецът е знак, управляван от Венера, която ще ни настрои романтично. Много хора ще са привлечени от всичко красиво и вкусно. Повишава се апетита както за храна, така и за забавления, за покупки на красиви и стойностни неща – дрехи, бижута, произведения на изкуството и т.н. Дните са подходящи за посещение на концерт, театър, модни ревюта, художествени галерии, ресторанти и други места за развлечение. Тъй като Телецът е лакомника на Зодиака, не прекалявайте през тези три дни с количеството храна, особено със сладките и тестени храни.

Лесно се качват килограми, които след това трудно ще бъдат свалени.

В здравословен план са уязвими гърлото, ушите, щитовидната жлеза, долната челюст за травми, както и хората с ендокринни заболявания.

На 27 август Луната в Телец образува хармоничен аспект със Слънцето в Дева, но и дисхармоничен – със Сатурн във Водолей. Петъчният ден е най-благоприятен и ефективен ден за родените под знаците и предимно през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Звездите ви дават шанс да реализирате важни за вас планове, да се радвате на отлични резултати в работата си, да се изявявате успешно в обществото и да се разбирате лесно с околните.

Много добър ден за разрешаване на финансови въпроси, за покупка или продажба на имущество, за творческа работа, бизнес преговори, романтични срещи, семейни празници и всякакви културни мероприятия или забавления. Чувствате се стабилни физически и емоционално, в прекрасно настроение и желание за живот.

Дисхармоничният аспект на Луната към Сатурн може да създаде някакви затруднения, да се появят ограничения и невъзможност да постигнат желаното родените най-вече през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Може да чувствате липса на енергия или подкрепа, да се появят или засилят страхове. От вас се изисква повече търпение, отстъпчивост и толерантност към хората. Често при такива аспекти хората са натоварени с много отговорности и задължения, от които не бива да се бяга. Пазете имиджа си, не влизайте в конфликти (особено с висшестоящи), избягвайте големи капиталовложения и се предпазвайте от неприятности или инциденти, особено през втората половина на деня. Бъдете здрави!